39

Бойко се провали !!!

преди 4 години

БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОРНОВИРУСА... Господ си знае работата! Мутрите не пеят вече!

38

Дзъ

преди 4 години

И на ден по 5 статии да пускате по темата - ясно е, че лято 2020 няма!

37

Анонимен

преди 4 години

това е герп се провали, не се справи със заразата

36

Ами сега?

преди 4 години

До A НАЙ-ВАЖНОТО?Мутрите се набутаха! Да си дават под наем клозетите!

35

Анонимен

преди 4 години

как ще почиват.Нали сме под карантина.Заради една шепа по тъмни наши сънародници всички го-ду*хаме.Вместо да изолират всички махали те затвориха държавата.Нещастници.Всички на кладата.

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Нищо не е променил вируса . Просто повечето българи не искат да ходят на бетонираното ни Черноморие ,потънало в чалга ,мръсотия ,простотия и да тъпчат гушите на ортаците на Тулупа и СИК ,на братя Велчеви,Пеевски и другите олигарси ,които Мазният каскет се прави ,че не вижда. Тази година ще се покажи действителното отношение на народа ,към безумието и погрома които беше извършен по кройморието . А короновируса е само за оправдание .

33

ГЕРБ-БКП

преди 4 години

До До:АнонименКакво могат червените неудачници от СЪРП И ГЕРБ-ЧУК,освен со поли ,истериии ,психясване,кражби и сладък сън с 2 милионе евро и пистолет до главата .И да ги съдят за лъжи ,като ,,Милиончева ,,Нещастни ,прости като него ,Сирака ,сам станал кмет, премиергенерал .

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен ,,КОРОНОВИРУСА ,,е дежурното за тази година оправдание . И преди и сега българина не е почитател на бетонните,, подпорни,,стени .Щом генерал Менге ....пардон Мутафчииски и Кунчев от НОЩ ,хукнаха пръв в Гърция и дадоха пример ,значи че е посочен ориетира за почивка и отдих .

31

Анонимен

преди 4 години

*** моля ви се много е важо да идеш 1 седмица накъде на почивка, иначе ще изперкаш. Да ви имам и почивката...

30

Анонимен

преди 4 години

До 31Правят му св р ки за световно и се мислят за елитни hookers като си карат 15г. бракми, остави ги, Баце е *** и не смеят да признаят това!

29

Анонимен

преди 4 години

С пръдня -боя ! е единствения план в България !И преди и след -все тая !!

28

Анонимен

преди 4 години

До Boko boЩо ве?Ела да дадеш малко мангизи по Варна и Бургас, всичко отива за икономиката...ха ха.Черноморието, колкото и романтично да беше, сега го направиха ентертреймънт, дори и селяците собственици не знаят какво значи, но са умни и красиви и го повтарят.

27

Анонимен

преди 4 години

До Boko boИ накрая на широко отворени прозорци а панелката да става течение!!!!!!!Никой не се интересува от драмите ти !

26

Boko bo

преди 4 години

Моят план не е променен! Или Гърция, Сардиния, но на жена ми не и харесва, че пътят е дълъг или НИЩО! Но в България на море никога! ГЕРБ и НДСВ унищожиха Българското Черноморие и Българският Морски туризъм. Тоест ние с нашата глупост и наивност без Аз да съм гласувал за тия мафиоти

25

българин®

преди 4 години

Абе не се изказвай от чужд неин бе речен кефал. Долно е просто.

24

Анонимен

преди 4 години

До o/oДобре ли сте?

23

o/o

преди 4 години

не коронавируса промени плановете за почивка ,а ти-кве-ника и тея около него.Колко повече затъват в лай-ната си ,толкова повече ще затягат мерките около свободата на ,,ов-чият народ.

22

Отбран

преди 4 години

За отбрани (като мен ) няма промени качам се джета и в където пожелая.

21

българин

преди 4 години

До номер 6 Коментар 19 Не е мой! Пак казвам.Попитах човека просто от любопитство! Малко хора знаят усещането живеейки до или на река! Не ми е интересно да знам с какво се занимава човека! И до 19 Абре.Какво си мислиш че правеше пишейки от името на други???!

20

днес и утре

преди 4 години

тук е пълно с инфантили