11

Анонимен

преди 3 години

Като чета коментарите обсъждат разни предмети, животни риби, везни.. и се чудя в 21 или в 11 век живея.. оня професор май е сгрешил сметката.. не 80, а 90% от българите са де б или...

10

А Раците?

преди 3 години

"Везните" искат да няма кавги и всички да признаят, че им е добре или поне че нямат претенции за проявена несправедливост.Но главната причина за това е желанието на "Везните" да не им се наруши спокойствието и да не се окаже, че те носят отговорност за нещо или че са задължени някому.В материала обаче е пропуснат един топ мрънкач - "Ракът". Той надминава всички, когато става въпрос виртуозно да бъде намерен виновник за това, че "Ракът" се чувства ощетен, дори и по най-най-дребен повод.

9

Този път казанота

преди 3 години

в статията до голяма степен отговаря на реалностите."Рибите" са супер мрънкачи и винаги имат обяснение какво точно от околния свят им пречи, ощетява ги и не им дава възможност да разгърнат възможностите си. Твърдо са убедени в това, което са си въобразили."Близнаците" пък с невъобразим инат винаги доказват, че не са виновни, дори и когато това е понятно дори и за най-наивното дете."Везните" наистина искат винаги да има мир около тях. Но главна причина за това е желанието те да са спокойни!

8

Анонимен

преди 3 години

... и жена ми...

7

До 4

преди 3 години

А зетят е мекотело. Вместо да я заключи в терариума, той седнал да се оплаква.

6

Анонимен

преди 3 години

имали шу ша ни тука за....

5

Мое мнение

преди 3 години

Според мен мрънкането не е от зодията ... а от характера, възпитанието, възприемането на определени събития, самочувствието, самооценката и и т.н.

4

Анонимен

преди 3 години

Тъщата е зодия Кобра, не се оплаква... хапе!!!

3

Пълни глупости

преди 3 години

Имам приятелка -зодия овен, която нон- стоп се оплаква. Все нещо не и е както трябва.

2

:)))

преди 3 години

Везните не се оплакват, те просто не оставят дърти ченгета, да им правят постановки и да говорят глупости по техен адрес, като се опитват да им припишат "подвизите" на роднини, приятели, съквартиранти, колеги и пр. Също така не "цепят басма" на промити охранители, които поставят под въпрос техния морал.Много поздрави на промитите добичета и "сапотски", и "карловски".Така и не схванахте как ченгетата (съсухрени алкохолици) и бившите офицери (толупи с 3м талия), ви промиват и препрограмират!

1

Анонимен

преди 3 години

Близнак и да се оплаква? Вие не сте наред с главата- тия са най-големите пердета и непукисти!