25

Щерю

преди 3 години

Не четат Уикипедия и това е! Камилата обича сочна трева и пустинни тръни, а не да я качват и люлеят по яхти...

24

Анонимен

преди 3 години

Явно ще да е голяма яхтата щом цяла камила може да се забавлява там.

23

Анонимен

преди 3 години

Тоя льольо наш Баце мое го купи и продаде

22

коко дрън

преди 3 години

До .!.казват се "златотърсачки". едно е има много за вземане докато не я изритат, после почват шантажите "..да не излязат едни селфита...", а после след 30 години ще се сетят че на едикое си парти, "...този ме покани и после ме изнасилиха трима и ме обидиха като ме погалиха по ***".

21

Гражданин

преди 3 години

Ех, Лео, Лео, на Рафелито какво и беше бе, пич. Едно дяте да и беше направил, да ти е мирна главата, че един ден като те заядат червейте ще има кой да ти харчи парите, ама ти не та не. Зора е да е младо агне, за да не чувства той самия дърт, ама си е дърт, ако ще и са такива от предучилищната да излиза.

20

Зозо

преди 3 години

камила - камила, ако ще и жирафи да харесва, това си е негова работа.

19

Анонимен

преди 3 години

Е колко ще я глези, баля люцерна най-много.

18

.!.

преди 3 години

Епа евала! И аз искам да съм с 25 годишна! 2 пъти по-малка от мене! Ама на нито съм богат нито известен нито съм филмова звезда! Така, че се задоволявам с 50-55 годишни! И съм забелезал, че когато мъжа е богат известен или филмова звезда, или и трите, то младите жени 20-25 годишни нямат никакъв проблем да излизат и с 80-85 годишни! Даже го намират за секси! Еми дай Боже всеки му така! Ха дано ама .....

17

Уточнение

преди 3 години

Тая мома има още две години с него. После и изтича "гаранцията"! При Лео гаранцията им изтича при навършване на 25 годишна възраст. После си взема по-нов модел.

16

Аз

преди 3 години

и аз погледнах яхтата, и по-специално двигателите. Викам си: Ди Каприо е пич, загрижен за природата, изнасяше речи пред ООн колко бил загрижен за замърсяването, заедно с някакво шведско хлапе се напреварваха кой е по-еколкогичен. онази шведка ползвала яхта вместо самолет за да не замърсява.Добре: яхтата дето е поръчал този екозащитник има два дизелови двигателя с обща мощност 950 к.с. Ако купона е бил поне 10 часа, смятайте колко дизел е изгорил Ди Каприо, правейки селфита с новата си ***.

15

Анонимен

преди 3 години

Камимилче, ***, ела при тати Лео дъ тъ "Поглезя"!Идъ, бе, тати Лео, чекай само да си вземъ Бележника!-)))Их, тез Палавници,бе.....

14

Саксофонов

преди 3 години

Замърсяването не идва от неговата яхта. Такива яхти са малко. Основно замърсяването идва от масите, които консумират индивидуално по малко, но пък са много хора.

13

Ти да видиш

преди 3 години

Камила глезил цъцъ, намерете на човека една жена бе!

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12Нека си харчи парите, но без да дава наклон на обикновените хора как да живеят.

11

Анонимен

преди 3 години

Ама иначе Лео много загрижен за глобалното затопляне и климатичните промени. Вие яжте буламачи и носете дрехи и обувки 3-5 употреба за да може чичко ви Лео да джитка с яхта за четвърт милион седмично-----------Така е, но Лео специално си е изкарал парите.Да, такъв е светът и доходите на актьорите, но той играе от 10годишен.В една от сериите на Ласи има малка роля.Не е на повече от 12години.А и какво да кажем за олигарсите, ами за тези с крадените пари?А за бг хайдутите на прехода? Костов и тн.

10

Анонимен

преди 3 години

Абе бива го, аз не бих го върнала.. Едва ли е само заради парите.. Като му се прави и секс, какво лошо, уредил се е мацката.

9

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Сега погледнах яхтата, $121,800 седмично е арендата, без разходите - екипаж, готвачи, сервитьори, храна, гориво. Щото на такава яхта едва ли ще хапват цаца с бира, една бутилка шампанско сигурно е от $1000Ама иначе Лео много загрижен за глобалното затопляне и климатичните промени. Вие яжте буламачи и носете дрехи и обувки 3-5 употреба за да може чичко ви Лео да джитка с яхта за четвърт милион седмично

8

Анонимен

преди 3 години

Иве, ти 45 метра знаеш ли колко са е ? Или имахте предвид дължината на плавателния съд не височината ? Мале, мале, "журналисти", нито можете да пишете, нито да четете с разбиране, очевидно и да смятата не става, пък да не говорим за логика.......пълни копи-паста ***.

7

Хахахахахахахаха

преди 3 години

43 м висока яхта??? Има-няма 15 етажа да е висока??? Списувачите на тая мисиркова журналистика дали са виждали 15-етажен жилищен блок???

6

Анонимен

преди 3 години

Подозирам, че Минко ергена е всъщност Лео Тинаника и пиве тук с гугъл ттанслейтъра.Всъщност не- сигурен съм!