33

eddim

преди 3 години

Интересното е, че всички експерти в областта на вирусулогията и имунулогията споделят подобна теза. Може би затова в "щаба" няма специалисти от подобен ранг. Те вероятно няма да рискуват авторитета си за да угодят на властта.

32

Баси

преди 3 години

Тоя бръкна в г..а на параноиците и хипохондриците. Сега ще го обвинят, че е безотговорен.

31

Анонимен

преди 3 години

Единственият адекватно изказващ се. Жалко, че той не води щаба.!

30

Анонимен

преди 3 години

И тоя ще го направят професор

29

Анонимен

преди 3 години

Поредният безотговорен учен. Май от лабораторията се говори по-лесно отколкото от инфекциозното отделение с коронавирус болни.

28

Сата НАТО

преди 3 години

Всичко вървеше нормално, докато банкянския дементен старец не се изцепи, че е бес 200 приятелите си, които еедовно го черпят и му плащат сметките. Сега пак ще трябва да симулираме тежки епидемии и нещастия, за да замазваме поразиите от мръсната му уста.

27

Факт

преди 3 години

Поредният специалист в областа, който нищо не разбира - друго си е да си политик или специалист по апандиситите - те разбират най-много.

26

Анонимен

преди 3 години

Черна гора, уж отличници, уж мерки, уж се бяха изчистили, уж 30 дни без новозаразен. И вчера - 11 броя. Та ако някой си мисли, че може да спре вируса е голям фантазьор.

25

Анонимен

преди 3 години

Човекът е реалист и ви казва какво ще стане.А вие го плюете и разправяте какво ви се иска на вас да стане. Ама вирусът не ви пита.

24

Чорба

преди 3 години

Чорбанов, от момента (първото ти появяване в ефир), в който се появи и размахваше онези сини прашки в ефира на Нова, убеждавайки ни, че стават за маска за лице ти за мен си всичко друго, но не и авторитет. Това че от Институт Пастьор са ви поръчали да инжектирали мишки с тяхна ваксина ви прави едни обикновени подизпълнители на истинските разработчици. Абсолютен срам си ти и институцията, която ти плаща заплата!

23

Анонимен

преди 3 години

точно този вчера го гледах по бнт 1 заедно с още трима.Не очаквайте от БАН с такъв ***- ръководител да разработят някаква ваксина.Дори ми мина една абсурдна мисъл, какви ли пари им дават за да работят с такъв мангъровец.

22

Анонимен

преди 3 години

айде още един експерт лобист на кръчмите от типа това е само едно грипче и няма нищо. като си толкова отворен инжектирай си вируса да те видим аман от доценти по овцете

21

Анонимен

преди 3 години

Като видиш какви дълготрайни увреждания може да ти причини безобидното вирусче и ти става ясно че по добре да не го хващаш. Който иска да играе на руска ролетка да ходи по болниците ...

20

Анонимен

преди 3 години

В Китай в 11-милионния Ухан регистрираха 84 хиляди заразени, от тях 4500 души умряха. Неотдавна китайците тестваха всички жители на Ухан и се установи, че едва 100-200 души са носители на антивотела; т.е. са прекарали ковид без никой да забележи. Това показва, че в Ухан едва 0,7 % от населението е било инфектирано с коронавирус и няма съотношение: един болен на 100 заразени. Така е защото в Китай взеха много решителни мерки и пресякоха разпространението на вируса на ранен етап.

19

Щерю

преди 3 години

Едни не магат да дишат, втори направо умират, а трети - нямало й да разберат. Голяма енигма е тоя вирус...

18

Башбрадър

преди 3 години

Този да си скъса дипломата ,той нито е доктор,нито математик приказки от 1001нощ ,по неговата логика излиза че официално около 3000 са регистрираните болни и всеки по 100 излизат 300000 да са болните.При около 5%смъртност излиза че трябва да са умрели 15 000 нещо не се връзва.

17

Тато из Правец

преди 3 години

Затворете гетата !!! Заразата генерира там ! Нека се бунтуват,пратете жандармерията и три месеца да не си показват грозните мутри !!!

16

Анонимен

преди 3 години

В САЩ от всички регистрирани заразени са умрели 5 %, в Русия - 1,4 %, а В Южна Корея - 2 %. А в Италия са умрели от всички установени заразени - 14,5 %. Що ли така? Първо трябва да се гледат цифрите, а не да се плямпат глупости

15

Активист на БСП

преди 3 години

Важното е в ЧЕКМЕДЖЕТО да има постъпления от кюлчета и ?????

14

Анонимен

преди 3 години

Кой ти даде дипломата , бе, доц. Чорбалан-торбаланов. На всеки заболял имало 100 инфектирани - това твърдение от кое авторитено научно изследване се потвърждава? В САЩ с 30 млн теста са установени 2 300 хиляди или 8% инфектирани, В Русия с 18 млн теста са установени 600 000 инфектирани или 3.3 % инфектирани, а Южна Корея с 1 200 000 теста - 13 000 заразени или 1 % заразени. Що ли така? При това в Южна Корея са умрели само 281 души.