11

Анонимен

преди 3 години

Божков и на мен започва да ми харесва, даже бих гласувал са него, така и така имаме престъпник за премиер, защо да не е умен такъв. Какво стана с тия пачки от по 500 евро, реквизит от някакъв филм ли се оказаха?

10

ГЕРБ си заминава...

преди 3 години

Тия от специализирана прокуратура чупят *** вече! Как ги установиха "ненужните" преустройства? Според кой закон са нужни и ненужни?? Какъв кадастър и ПУП искат тия??Резиденция Аглика е строена преди 60 години, когато още не се ползваха хотели за подпорни стени...

9

Анонимен

преди 3 години

Прокуратурата трябва да установява дали нещо е законно или незаконно, а не дали е нужно или ненужно. Трябва да са много неадекватни да обвиняват някого, че е правел нещо "ненужно". На мен поне не ми е известно закона да преследва ненужните неща.

8

бай Х

преди 3 години

аааа управихме подпорната сетна с форма на хотел и сега ще захванете на бай Тошо ремонтираните барутарници

7

една подпорна стена

преди 3 години

Има една подпорна стена - със стаи , стълбища и т.н.Ама по документи е подпорна стена ,а стаите само имат вид на стаи - така каза назначеният от ГЕРБ местен шеф на ДНСК ,който и друг път е помагал на ГЕРБерският кмет Панайот Рейзи.Стената е строена на самия бряг ,който би трябвало да е изключтиелно държавна собственост.Подпорната стена е проектирана от мъжО на ГЕРБерския външен министър Захариева.Баш Бойко пък се изцепи ,че там щели да гнездят птици.ПрокурВатурата ще провери ли и там?

6

Анонимен

преди 3 години

Тя не беше ли на Тодор Живков преди това.Съмнявам се да намерят всички строителни документи, но може да проверят кой му я е продал и на каква цена, както и къшурките на Роската, Горанчо, Доганчо и още куп други политици и държавни чиновници.

5

А

преди 3 години

ЛАФКИТЕ на Пеевски няма ли да проверяват?

4

едни летни сараи

преди 3 години

Има едни летни сараи в парк Росенец до Бургас.Водят се още в строеж въпреки ,че Соnола вече си живурка там.Противоконституционни са защото са на самият бряг - който трябва да е изключително държавна собственост.Заграден е общински път за не се нарушава покоя на Соnола.Има изграден вълнолом без разрешение, кичозна беседка , кула и още няколко сгради без никакво разрешение - прокурВатурата ще провери ли нещо там?

3

Анонимен

преди 3 години

И да не забравят обектите на Шехерезада, щото тя е пипала, не взема...

2

Анонимен

преди 3 години

Не е зле. Като приключат могат да започнат черноморието от Резово на север та чак до границата. Ей тогава ще.ги призная !

1

друга вила

преди 3 години

Има една друга вила на Витоша , в ЯремаСтроена в защитена територия от кръстника на Влади Говнанов със земя купена за 8 лв/кв - горе долу колкото средно скъп килимПо време на строежа Влади Говнанов и жена му често се появяват там и крещят на работниците. След завършването и ,пък са единствените обитатели тамКръстника на Говнанов е судръжник с Гелосания Домус, синчето на кръстникът работи на тлъста заплата във МФПрокурВатурата ще разследва ли и тази вила? Конфликт на интереси нещо?