105

Анонимен

преди 3 години

Редакция, хубаво ни занимавате с тоя тюфлекк *** що не пуснете статия за Петьо Еврото как точи фирми за Пеевски. Или май не е новина това и не е по партийна линия.

104

Готин

преди 3 години

Не ми пука за г-н Кънчев.Повече ме интересува СРОКА, 1987-2012 г.Та, значи ,,съдът,, прецени доходи включвайки и инфлацията от 1997 г.Бре, да му се невидим, какви вещи лица имало в BG!?Алоо, през 1997 г. с 5000$ можеше да си купиш апартамент, който сега струва 200000 евраци!!!

103

евророма и бхк

преди 3 години

целото роми на протест , това е дискриминация към цвети - защитника на братята ! ше уведомиме брюксел , Перник , Москва , и ЮАР , също така бай Ставри , Грета и Тръмп , това е расизъм !

102

Българин

преди 3 години

А съд? А затвор?!!!

101

Професионалист

преди 3 години

Защо прокуратурата разследва само неудобните корумпирани крадци,а близките до властта-не.На каскета затова ли му плащаме?

100

картоф компиров

преди 3 години

а в желанието си на самоковските общинари да интегрират ромите,изгониха българите..и така се оказа,че ромите трябва да се интегрират към себе си!аз принципно нямам нищо против ромите,но мога да кажа,че благодарение на тях българите в града под рила се изнасят панически към софия,другите големи градове и чужбина и оставят самоков на благословията на ромските банди.

99

Анонимен

преди 3 години

До До Картоф Компировзатова ще ти дам една статистика отпреди близо месец.спортното училище тази година в самоков завършиха 11 младежи...словом единадесет.за сравнение преди 30 години спортното училище завършваха над 200 ученика в различни спортове.като започнем от всички ски дисциплини-алпийски,биатлон,ски бягане,ски скок и т.н. минем през борба класически и свободен стил,почти всички лекоатлетически дисциплини,спортна стрелба и т.н.от 200 деца на 11...как ти се струва!

98

картоф компиров

преди 3 години

До До Картоф Компировти си бил за много кратък период,за да разбереш на какъв тормоз от страна на ромите са подложени българите...да бъдеш българин в някои райони на града под рила си е направо ад.аз не отричам,че няма бедни роми.но има една каста от тях в самия град,които демонстрират завидно добро материално положение без да имат и ден стаж.а богатите роми насъскват по-бедните срещу дребни суми да чупят прозорците на и без това бедните българи.затова българите се изнасят панически от самоков.

97

Анонимен

преди 3 години

Бълха го ухапала. Предполагам е заграбил по неправомерен начин десетки милиони за толкова години ромска "интеграция". Но все пак е похвално, че поне правят нещо.

96

Нормален бял

преди 3 години

Супер новина! Не е лошо и другите *** барони да се проверят! Има ги във всяка махала.

95

До Картоф Компиров

преди 3 години

Да има много роми в Самоков -това видях.. много бедни роми има там-също видях,но не видях всички роми да фучат с джипове....дори честно не видях нито един ром с джип да фучи ....може би за едната седмица която там прекарвам през зимата да няма роми с джипове ,но в продължение на 5-6 години ...да не видя поне един ром с джип да фучи ...страно ми се вижда ...от толкова много роми с джипове .Има много роми там и то много бедни ...навярно има 2-3 местни "тарикатчета" ,но ...Картофа се увлече ...

94

Памет Българска

преди 3 години

Този не беше ли известен с часното си енерго сред ромските махали?

93

XXL

преди 3 години

Само това ли е? А в панделата кога ?

92

Анонимен

преди 3 години

Милионче ли? Колко милионища е прибрал от десетилетието за интеграция на шведите? Нали Соросовите Отровено общество и БХК тъкмо на такива Робин Худовци раздаваха пачките - да интегрират "своите". Е, парите ги усвоиха - за палати, лихварство, ТЕЛКове, обществени поръчки и прочие далавери, а за своите - специализация по крадене, социали в Германия, просия по цяла Европа и най-вече - репутация на името "българин" по цял свят.Не конфискация на ВСИЧКО, но и дълъг кауш плюс мноого бой.

91

Анонимен

преди 3 години

До А?Какво да му отнемат бе ***...,неговият имот и къща са наследствени...,пачките са само на снимки...,като злобееш ,първо мисли ,ако има с какво разбира се,а не като лудерката ви От БСП....

90

А?

преди 3 години

А кога ще има конфискация на пачките от чекмеджетата?

89

картоф компиров

преди 3 години

около 80 % от обикновените българи в самоков едва свързват двата края...и много от тях просто напускат града и никога не се връщат в него подгонени от мизерия и безперспективност...тези българи се заместват от роми без образование и ден трудов стаж,но се настаняват в огромни палати,в които по цял ден скучаят и нищо не правят.трупат дългове към вик, чез и т.н. и единствената им задача е да фучат с луксозните си джипове из града и да се присмиват на смачканите от мизерното си съществуване българи.

88

Анонимен

преди 3 години

1987?! Имат ли право и възможност да проверяват преди 30 г.!?

87

www

преди 3 години

БРАВО!Бой по всички фронтове! Някой трябва да реши проблема с тези престъпници, дори да има негативи, ще има и подкрепата на обикновените хора, а ние сме много!

86

Анонимен

преди 3 години

на дон цеци ще му отнемете оная му работа!