44

Анонимен

преди 3 години

Защо сте ударили Цветелин Кънчев и сте го ограбили с 1 милион,след като той е оневинен,вече се чудите от къде да взимате пари,но не това е начина!

43

Сата НАТО

преди 3 години

затова масата от населението чува само статистиката и не вижда реалната заплаха и се получава дисонанс-------Точно така е. Правилно си забелязал.Което изключва официалната версия за супер пандемия. Все пак хората са мислещи същества, с не идьоти, които да ви вярват на глупостите.

42

Анонимен

преди 3 години

Решението е 1: касата да спре да плаща от общите пари. Всеки да си плаща за да го лекуват от коронавирус. Както си плащате картофиките по 10 кинта на слънчака, така който е много смел ще си плати 1000-2-3 за болничния престой.

41

Анонимен

преди 3 години

Когато "дисциплинирания" Дри шо разнася заразата из Аскюу - всичко е точно.Когато някой изгонен от тук заради липса на работа вземе да се върне - този е злодей.Да си *** е лесно...

40

До хан Крум

преди 3 години

Абе лъжльо ако Хан Крум беше жив лично щеше да ти отреже езика. Нищо такова не е забранявало СЗО, СЗО няма функциите да забранява каквото и да било неграмо3н! Могат само да дават препоръки!

39

Анонимен

преди 3 години

Малко е странно да се движим с този вирус между "осанна" и "разпни го". Истината е някъде по средата и всички лекари по един или друг начин я интерпретират. И щабът, и Мангъров, и Симидчиев и много други лекари не говорят празни приказки. Всичко се свежда до това да се пазим доколкото можем и да не изпадаме в истерия и крайности. Другото не е наша работа.

38

Яким Вълев Донев

преди 3 години

Спокойно , Дами и Господа! ... Когато до година "извадят" на показ така наречените "ВАКСИНИ" , за нещото ... Което самите ТЕ са си пуснали... Всичко ще се подреди! След насаждането на потресаваща масова паника и страх - голяма част от Населението в Световен мащаб - сами ще бягат към медицинските центрове за да им "боднат" така наречената "ВАКСИНА" , която примерно пичага , като Бил Гейтс , НЯМА ЖЕЛАНИЕ ДА Я СЛОЖИ НА СЕБЕ СИ И СЕМЕЙСТВОТО СИ! Защо ли? ... Вие сами си отговорете... :) ;) :)

37

хан Крум

преди 3 години

Защо ли СЗО категорично е забранила в цял свят да се извършват аутопсии, рентгенови снимки на хората уж починали от covid-19?Защото вирус няма, а парите ги има и трябва да се преразпределят в глобален мащаб!

36

Чичо до Чоко

преди 3 години

Преди да пишеш глупости прочети малко за Q треската и ще си отговориш сам на въпроса защо нямаше мерки

35

До антивирус

преди 3 години

*** до психото брат. Все едно да вярваш че няма грип... не си в час - има си заболяване психично при силен стрес да отричаш истината. *** виж може па с хапчета да са опрайш

34

Анонимен

преди 3 години

26 - само в моята работа имаше няколко души заразени. Що се отнася до показването на болните - забранено е със закон да се изнасят лични данни, а глобите не са никак малки.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен...........Надвишаващо интелектуалният Ви капацитет?......Ама разбира се. Обикновен човек съм, глупав, откъм медицински термини, ако щете. Като такъв искам някой умен (като доктора или като вас) да ми преведе сложни неща по *** начин, за да ги възприеме елементарното ми съзнанийце. Силно подозирам, че огромна част от хората искат същото. Но неее, това не се харесва на някои, които обясняват нещата удобно-двусмислено, та после да кажат, че са имали предвид съвсем друго.

32

Чоко

преди 3 години

Преди месец се писа за появата на Ку треска някъде в Балкана. Разбра се, че тя е по-смъртоносна от всички останали вируси. Мерки нямаше НИКАКВИ. Темата изчезна както се и появи, изведнъж. Спрете да пишете за този вирус и той веднага ще изчезне, стига плашили хората.

31

антивирус

преди 3 години

Да "вярваш" в съществуването на Коринавируса е все едно да "вЕрваш" на царя лесничей, да "вярваш" в съществуването на "дядо Коледа", на Батман, на Супермен.

30

Чоко

преди 3 години

Освен този вирус около нас са поне още сто вируса но заболелите от тях не ги съобщаваме. ЗАЩО ? Аз искам да знам броя на разболелите се от ентеровирусите през лятото. Броя на заразените с грип тип Аи Б през зимата и мерките които вземате за лекуването им. Колко са в болница, колко са на домашен стационар и колко си го изкарват в офисите. Стига гнусни манипулации и всяване на страх сред хората. Срам, че сте доктори.

29

Анонимен

преди 3 години

Как да не се е променил? Нали мутира?Оня ден един професор каза, че вирусът ставал по-малко опасен!!Никой не е наясно какво става!!!

28

Лъжата

преди 3 години

На лъжата краката са къси.

27

Анонимен

преди 3 години

Когато една рекетюрска партия управлява стадо (офце) и работи за лични облаги жална вие майка!

26

Анонимен

преди 3 години

Българинът ще повярва в коронавируса само ако го види във вечерното шоу на Слави Трифонов! Няма такъв матрял!

25

fiki

преди 3 години

ми покажете ни ги болните. За 3 месеца не сме видяли един по медиите. Познавам само един човек, който отиде да си направи изследвания и се оказа, че имал анти-тела. Моя беше отрицателен.