162

К.

преди 3 години

Законът не се спазва. Дънене на плажа, дънене до 1-2 часа през нощта! Невъзможна почивка! Повече няма да ни стъпи крака в бг бетономорието. На никого няма и да препоръчвам. ШУМ И БЕТОН НЕ ЩЕМ! До година, в Гърция, Турция, Румъния, Албания -къде да е е хиляди пъти по -добре!

161

Ръу

преди 3 години

Човекът от грижа да ви подсигури денонощна дандания няма време да си измие косата, вие пак неблагодарни!

160

Агент

преди 3 години

На тоя гърците или турците му плащат да гони туристите от БГ?

159

АБВ

преди 3 години

До Мдаа 156Ричард Алибегов?! Много странно име. С какъв произход е този човек? Какво ти дреме?

158

Споко

преди 3 години

Успокойте хората, разрешете им да дънят чалга по цяла нощ. Все едно няма да сме там.

157

АБВ

преди 3 години

На мен ми е все тая до колко часа наркоманите ще слушат турбо чалга, ако изобщо могат да слушат! Аз няма да съм там! Само не знам как ще се чувстват хората които живеят там? Ама голяма част от тях мислят, че ден година храни, така, че да слушат хубавата музика и да чакат пари от мен.

156

Дъф

преди 3 години

Чудят се как да разгонят туристите. Балами нагли!

155

Зозо

преди 3 години

Ако ще у до сутринта да разрешат музиката пак никой няма да стъпи на говноморието.

154

Курис Пичерядис

преди 3 години

Страхотна почивка ще бъде до 1 часът ако приемат исканията особено за семейства с деца....Бил съм на такава почивка в Китен и звънях по 3 пъти на вечер в полицията,защото децата не можеха да спят.....

153

Ели

преди 3 години

Май забравят, че там има местни хора, възрастни хора, малки деца... Да шумят на слънчев бряг или златни пясъци, но в жилищните зони не е Ок.

152

Анонимен

преди 3 години

Е щом ще звучи чалга по цяла нощ ще отида на мутроморието

151

Андрейчо

преди 3 години

А-а-а,недейте така,бе,джанъм!Нека си слушат хората доколкото часа им душата иска - ние и без друго там няма да стъпим - ни на ресторанти,ни на хотели,нито по плажовете им !!!На много места по света музика и шум се разнасят до ... 22 часа и ... толкоз! А у нас се счита,че отиваш да почиваш в курортно място заради музиката им ?!Простотия! Че аз в къщи като искам си пускам всякаква музика...

150

Възмутен

преди 3 години

МНОГО НАГЛИ тези - да им се свали данъка, да ги оставят да си вдигат шум... Нещо друго ? А цените са по-високи от миналата година ! И как точно шума от чалга ще привлече по-вече клиенти, като хотелите и апартаментите наоколо ще будуват заради тях?

149

Мдаа

преди 3 години

Ричард Алибегов?! Много странно име. С какъв произход е този човек?

148

Наблюдатели от ЕС

преди 3 години

Това, което искат собствениците на ресторанти, хотели, клубове и т.н., е напълно без значение. Какво иска нормалното население е важно.

147

Шопов

преди 3 години

Ицката Мутафчиев нека ходи там, при тоя мазник.На него там му е мноооого хубаво.

146

..

преди 3 години

T.e. искат хорат ада не могат да спят до 2 през нощта, не до 23:00. Не че сега се спазва много де, ама поне може да викнеш полиция, ако от кръчмата отсреща дъни животинска чалга и след 23:00.

145

Торашко

преди 3 години

Вечната оплаквачка на" най честните " бизнесмени Ричард Алибегов. Все нещо им пречи на тия , те са винаги онеправдани от държавата.Клиентите са лоши,те са перфектни.Ай септир .......

144

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Водата около Стария Несебър е чиста.Има много малко туристи, тишина и спокойствие през деня, НО нощем се чува думба-лумба от отсрещния бряг !

143

Max

преди 3 години

Аз се чудех на кой ми прилича този, на Лоренцо Ламас от 80-те : ) )