13

300 милиона

преди 3 години

Ами ще има трансформация. Демокраставите са заявили,че ако не спечелят изборите няма да ги признаят,а това е плъзгане към гражданска война в страна с 300 милиона дула.

12

заблуда

преди 3 години

До trueмного си заблуден с приказките за демократи и републиканци това са бабини деветини с които ви пълнят мозъчетата, всичко в сащ е едно и същи просто ползва различни пдходи за да масажира промитите мозъчета на различни слоеве.кока кола и пепси най-големните конкуренти се държат от едни собственици,в америка това е принцип от време оно.сега се тика всичко едно по едно към определена посока от която няма връщане на зад, да видим каква е тя....

11

true

преди 3 години

това не са имигранти със зелени карти а с "убежище" или други подобни визи и тогава им се полага жилище наем,ток,тел,купони,безплатно здравеопазване,като започнат работа са нископлатени и пак получават същото като бедни, освен това са с много деца и като се плащат годишните данъци заради децата получават няколко хилядарки бонус.Така че освен работните места проблем е и издръжката им.Zатова идват на тълпи в USA,но от тях печелят само демократите защото те ги издържат на наш гръб и тия за благодарност гласуват за тях. А републиканците ги карат да работят особено щом за млади и здрави.

10

бат Здравко

преди 3 години

Ако опозицията извади ЧЕРЕН кандидат за президент , Тръмп ке падне .

9

Христо Христов

преди 3 години

Вече няма политически анализи като на дмитри иванов. Има само преразкази на видяното и препечатани меинстрийм прогнози.

8

Краварска му работа

преди 3 години

Истината е,че Империята на Злото (ФАЩ) се разкапва пред очите на цял свят,а агонията ще е голяма,а другото е бля,бля,бля!

7

9

преди 3 години

До МдаПри обамане стана нещо радикално ! Буржоазията знае докъде да позволи ! така ,че споко!

6

Българин

преди 3 години

Не ми пука кой ще е президент на Сащ

5

Анонимен

преди 3 години

До Продесора е гл-пак 6Бравос!!!! Ами хайде да съборим пирамидите бе мало.умни.ко!!! Нали са направени от роби!!!! Господи, докъде може да дойде ЧОВЕШКАТА Г-Л-У-П-О-С-Т!!! Да "осмисляш" историята си от височината на съвременния свят не като анализираш и избягваш старите грешки, а като я преобръщаш като пясъчен часовник, днес едни са отгоре, а утре другите...........това си е пълна шизофрения!!!

4

Taliban

преди 3 години

ЧАКАЙ ОТ УМРЯЛ ПИСМО.

3

Ха-ха

преди 3 години

До ШибиРибиАми професорите се опитват да синхронизират науката с живота.Досега правеха обратното и не се получаваше.

2

Анонимен

преди 3 години

Протестери финансирани от Сорос и компания

1

ШибиРиби

преди 3 години

Абе на тея професОри плащат ли им да говорят неща дето всеки ги знае?