36

емигрант от 22 г

преди 4 години

До Анонимен34. Алоу, комуниста.В Испания ми направиха две операции без стотинка. Не те знам изобщо познаваш ли западното здравеопазване, че пишеш простотии.Да. Посетих в България зъболекар.Добре ме обслужи,но зъби и очила по цял свят се плащат в зависимост от стандарта на страната.

35

Анонимен

преди 4 години

Аха да ни пуснат в Шенген и се оказа, че заразата се разраства! Ало, Щаба! Интересите на докторите и компрометираните политици май стават поредната пречка пред страната!

34

Анонимен

преди 4 години

До Дву-цефтат"че цифрите от край време са 11, от 0 до 10"Цифрите са от 0 до 9 бе тампон. 10 е двуцифрено число.

33

анонимен

преди 4 години

СЗО не познаха! Мислят ни за прости и че лесно ще се справят с нас. А те за мен са световната смъртно организация

32

Анонимен

преди 4 години

Поредният ***"Цифра не може да се определи като пик, защото не знаем колко са реално болните в България, има цифра на регистрираните случаи, взетите проби, а не реална", коментира той."Коя е цифрата? Може би 0, 1, 2 или 9? Това са цифрите и с тях съставяме числата. Как да приема насериозно човек, който е явно неграмотен и не знае какво е цифра и какво е число!?

31

Свой

преди 4 години

Как да не си мислиш,че има зла умисъл в поведението на СЗО.Някога те споменаха ли,че и от сезонен грип всяка година умират 250-600хил(а тези данни ги има).България преди два месеца,може да е имала около 100-на заболели,на ден,че и повече,само,че как да ги регистрираш,като те не проявяват клинични признаци.80 % от хората явно имунната им система се справя перфектно.Като влезеш в болницата,там вече концентрацията на вируса е много по-голяма и става тежко.

30

Анонимен

преди 4 години

Искам само да попитам, много разбиращите тук, от вируса, защо след като Гришо, се разболя, нито един от тези, в БГ, не с положителен резултат? Айде, стига циркове, как иначе се лапат толкова пари от здравните фондове?

29

Анонимен

преди 4 години

Българите на запад идват да се лекуват в България, защото парите които изкарват там не им стигат дори за 10-тина дни в болница. Да му дожалее на човек бедни гурбетчии, дето се убиват да псуват по България, ама когато опре ножа до кокала тук се спасяват.

28

Абе

преди 4 години

Не знам на СЗО, но на някои западняци със сигурно им се иска, за да оправдаят по някакъв начин собствените си грешки !

27

Анонимен

преди 4 години

До Т.ШакНищо подобно...Многото заразени ще поставят България в рисковата група държави и ще ни налагат карантина в която и държава да искаме да отидем... А и никой турист няма да иска да идва тук. Това е причината за връщане на маските. Макар, че вече е късно.

26

Анонимен

преди 4 години

- СЗО: Алкохола не помага срещу корона вируса!- Алкохола: То пък СЗО помага...

25

Т.Шак

преди 4 години

Значи имаме 600-700 респиратора, от които в момента се ползват само 13, но пък иначе ни налагат глупавите си ограничения,за да предпазваме здравната система,която в момента работи на 2% от капацитета си.Мнооого умно!

24

Анонимен

преди 4 години

Берлинската стена ни спаси от коронавируса на Запада.Берлинската стена още ни пази от западните болести.

23

Шопо

преди 4 години

Абе не разбрахте ли,че БЦЖ-то на бай Тошо обърка плановете на тия джендърье да ни уморят! Те затова и пуснаха компроматите за Божков,що не можа да ни умори !!!

22

(не)случаен минувач

преди 4 години

До Дву-цефтатЦифрите от край време са 10 - от 0 до 9...10 (десет) е число, състоящо се от цифрите 1 и 0.

21

Анонимен

преди 4 години

Браво на тоя лекар,платената СЗО на съд

20

Анонимен

преди 4 години

До славянин 5Ако приемем ,ч е сред твоите познати , а и непознатите , които не ти докладват , не са боледували или не са болни примерно от морбили , спин , денга , ебола , епилепсия , панкреатит , дерматити , катаракта , шизофрения , дископатия и ще 1000000000 болести , то тези болести не съществуват ли ?

19

Анонимен

преди 4 години

До славянин 5 Интересно . Определяш съществуването на дадена болест по следния критерий " 70 познати и непознати , които виждаш " . Как разбираш , какво им има ? Гледаш им картоните , или как ? Ти зимно време как разбираш ,че някой е болен от грип . Ходиш да му взимаш проба или какво ? Като чуеш епидемия , какво си представяш - всички са болни - 99.99% , ядат мозъци :))) или какво се случва

18

Дву-цефтат

преди 4 години

Тия ПОРфесори и ДВУцефти не се научиха, че цифрите от край време са 11, от 0 до 10 и сами по себе се не означават нищо. ЧИСЛАТА от своя страна трябва да бъда представяни със своето означение, хора, круши, толупи и пр.

17

Анонимен

преди 4 години

Че то се е случило отдавна - по тия земи живее страшно мpъceн народ.