11

179

преди 3 години

Вече доста години се опитват да направят София град-държава и за съжаление го постигат.

10

...

преди 3 години

Тов не е верно много повече се безработните лъжат като и за много други неща

9

95.6% от софиянците,

преди 3 години

годни за работа работят.Пита се в задачата, какъв процент от работещите в София получават всеки месец чисти 1 000 лв?Алабализмите за средна работна заплата да ги разправят на старата ми шапка.

8

Всеки шести във Види

преди 3 години

От тези "всеки шести" какъв е процентът на онези, които получават така наречения безусловен базов доход в размер на 553 лв месечно, та заедно с останалите видове помощи, които му се полагат, месечният му доход да стане около 1 000 лв?Ако започне работа, ще загуби тези помощи. Да не е л.у.д?

7

Анонимен

преди 3 години

Актуалната статия е словесна задача по .... не знам какво, но познайте за коя държава става въпрос?Изчислете убийствената разлика между всеки 25-ти и 4,1%-ти!Еквилибристика между 16,6% и 1/6 - колко е?Хора образовайте се, иначе с незавършен 4. клас ставате само тук за журналисти.

6

.

преди 3 години

До #1: много си личи, че не си стъпвал там. Загубеняк.

5

Анонимен

преди 3 години

Не вярвам, че в България има въобще безработни!Щом повече от 10 г. ги води един еднокнижен Вожд с физкултурник доскоро, трябва да е много добре. Баце каза, че спинка много добре - така са му наредили! Народът бил бленувал т.е. просперирал с високи заплати, магистрали, 4-етажни укрепителни съоръжение срещу свличащи се брегове с асансьори вътре, а бе другите нации газ да пикаят. А про по газ дори и без пари да я дават у нас ще се плаща! Защото ни е добре!Метафорки, сарказъм иначе 80% !

4

До 3

преди 3 години

Кой няма пари, българина ли?! Напротив, виж навън автопарка и морето от народ тръгнало към Гърция и ще разбереш колко е беден българина....

3

Анонимен

преди 3 години

Единственото спасение за Северозапада е или репопулация с примерно бежанци, китайци и изобщо такива в демографски бум, които имат нужда от земята. Никой вече няма да инвестира в индустрия като няма хора.

2

Анонимен

преди 3 години

Toва са резултати на база официална статистика. Има много други данни, които не се отчитат. Истинските данни са много по-лоши. И не е само за нас.

1

Анонимен

преди 3 години

Северозападът е комунистически край, още чакат Тато и Партията кючка да им построят заводите.Няма надежда.