37

наблюдател

преди 3 години

манталитетът на българина се проявява във всичко,най-вече в оплюването на всеки и всичко.Имаме един умен и чист управник Президента и дайте и него да оцапаме.Срам и позор за България. Страната ни има природа-градина и история имаме да се гордеем,но жалкото е ,че некадърници си избираме в изпълнителната власт,защото сме завистливи.

36

ЕЙ

преди 3 години

БЕЗЧЕСТНИ ХОРА-ИЗПИТВАШ ПОГНУСА

35

Анонимен

преди 3 години

Румба викаш този е *** син, но наш *** син

34

Честния безчестник

преди 3 години

А Резидента когато създава внушения, че Черепът бил честен човек, а Борисов не , не било проблем. И какви ли не още Резидентски внушения непочиващи на факти, но пък писани я на Позитано, я на Червения площад. Ей на това му се вика Резидент за импичмънт, да дрънка... като празна войнишка манерка!

33

Анонимен

преди 3 години

Аууууу и тоз лобист, като чугунения пъпеш ама нали е от прецеденството, а там са все едни непорочни, неопетнени, достойни омазани до клепачите с тор, та не е редно да се говори за тях.

32

Bg izmet

преди 3 години

ПРЕЗИДЕНТА НИ Е КРЬЩАВАН В ЖЕЛЕЗНАТА ЧЕРКВА В СТАНБУЛ

31

Сгазил е лука!

преди 3 години

Определено е вътре с двата крака. На 90% от въпросите казане помня, съжалявам. Въобще държа се като комунист наразпит. Не му е чиста работата.

30

Анонимен

преди 3 години

Позора достойно се носи вече 100 години. Убийства, атентати, преврати,ФАЛИТИ,КРАЖБИ, СПИРАНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕ,ОГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВА,СПЕСТЯВАНИЯ НА ХОРАТА И ПОСЛЕ ПЛАЧ ЗА БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД. КОЙ ГО МОЖЕ.НЯМА СРАМ КОГАГО СЕ ИЗБРОЯВАТ МИЛИОНЕРИТЕ ВСЕ С РОДОВО ДЪРВО ОТ КОМУНИСТИТЕ.

29

Анонимен

преди 3 години

Чудят се какво да из.сму.чат от пръстите си за да дискредитират президента.И не става и не става.Какъв ли ще е следващия гнусен ход?

28

Не така

преди 3 години

Герберска ....., вие сте еталон пред Европа и света по уродливост на управление...Светът пише за вас и извратеното ви разбиране за държавност и демокрация!Никакъв опит да изместите центъра от вас не може да скрие позора ви!

27

Анонимен

преди 3 години

Ако някой посегне на Президента по някакъв начин, ще усети гнева народен, както много десетилетия не се е случвало! Гешев, на тебе говоря, а и на поръчителя! Не включвате ли, че страхът го няма вече? Сопата е по-близо от треперушкането!

26

Taliban

преди 3 години

ПИЛАТ ПОНТИЙСКИ Е РИМСКИЯ НАЧАЛНИК ПОЗВОЛИЛ ЛИНЧА НА ХРИСТОС.ПИШЕ ГО В БИБЛИЯТА.

25

БАНко

преди 3 години

Прокуратурата е политически ОргаН на шайката .

24

До:хе....хе

преди 3 години

Шибай Гешеф.......ОСВЕТЯВАЙ!!!!!!==============Палава раззпоретино, доснатъчно те шшиба живота, ама нали си мазз0хист, искаш и Гешеф да те шшиба върху шкафчето на Барба Ганьос!

23

Пилат Понтийски

преди 3 години

За 10. "Селективно подбрани", може да го намериш из различните тълковни речници. Интересното е че ти си единственият, който не разбира смисъла на този израз. А секретарките са го формулирали професионално, но това е външната страна на казуса, а фактическото положение аз не го знам. Възможно е ти да си по-приближен на Гешев и Со и да ни информираш.

22

Ние помним...

преди 3 години

Само като си спомня кой се правеше на Хитлер и всичко отива на майната си!!!!

21

Анонимен

преди 3 години

Гешев, прокурорът на България и адвокат на Борисов, отново прави опит да му слугува и да го измъква от кашата, в която е, като отклонява вниманието от него. Жалък опит.

20

Анонимен

преди 3 години

Пореден случай, в който прокуратурата е употребена като бухалка срещу политически опоненти и да се замаже малко скандалчето с изтеклия запис на Лойко и снимките от спалнята му. Търсят под вола теле, а в същото време мутрата-премиер продължава да пълни нощни шкафчета с милиони от рушвети и организираната престъпна групировка продължава да управлява страната.

19

Козяк

преди 3 години

Предлагам да протестираме против Радев, докато го снемем. И да върнем Плевнелиев! Тогава ще има мир и нацията няма да е разделена. Тука из форума ще изчезнат свободните съченения и техните автори ще са щастливи, Бойко ще е доволен (той така и така си спинка хубаво), на Козяк 16 ще са доволни. И ще ще се радваме в чакалнята за еврозоната, Шенген *** на вратата, клъстърът ще произвежда автомобили от най-различни световни марки .

18

хе.....хе

преди 3 години

Шибай Гешеф.......ОСВЕТЯВАЙ!!!!!!