147

Жоро

преди 3 години

Едно време в шофьорската школа в Ботевград ни учеха че ако стане ПТП дори не по твоя вина, но ако си употребил алкохол - ти си виновен. Ако връщаш назад и стане ПТП - ти си виновен. И още други подобни които не засягат случая. Сега, в днешно време не важат ли тези правила? Нещо по-различно ли е?

146

Кармен Младенова

преди 3 години

До там води омразната либерал демокрация....Млади типове като този развратени от медии,телевизия и прекалена свобода без морал и култура консуматори....

145

Данчо от Елин Пелин

преди 3 години

Нужен ли е на някого този тип? Да си изгради срутения живот за 10год. в каменните кариери

144

Данчо от Елин Пелин

преди 3 години

На съда всичко е ясно!? - да влезе убития

143

Данчо от Елин Пелин

преди 3 години

Какво е търсил в Нидерландия този ***....

142

Гаро

преди 3 години

12 часа само нощна смяна или в Бухово или в Сеславци 40год. без заменка или помилване дори за една секунда....Абсолютен ***.

141

Абе защо

преди 3 години

Казваш,че някой ти е срутил живота ?!!? Ти сам си го срути и то успешно !!!

140

Мишо

преди 3 години

Нагъл, нагъл, нагъл и безчовечен!Мъобще не го интересуват хората, а само това как да се надруса отново!На всички не е ясно какво е правил в Холандия и как е катастрофирал всяка вечер с количества амфетамин и всякакви други психотропни ***. Как няма да му е болна психиката, та той е наркоман със стаж. Мозъка му е станал на айран!Затвор до живот!

139

ктт

преди 3 години

демек - хората му виновни ...

138

Алекс

преди 3 години

Ама то един живот...приказен, чак да се насълзим. Нямаме търпение да ни покажеш какво още се направиш с живота си, много си постигнал за 20 години.

137

Койчо

преди 3 години

Срутихте му бизнеса на момчето като дилър на дрога и сега бай Ставри ще го еб--

136

българин

преди 3 години

Моля? Ние ли бе *** Ти срутихме жалкият "демократичен" "животец" Осеян с дрога и алкохол?! На твоята възраст когато бях през социализма.Вече имах автомобил закупен с личени средства от труд и лишения! А не да ползвам "автомобил под наем" като теб!Сам си го срути! И не обвинявай Никого за това! Трябва да се въведе като в Щатите и тук така. Пълнолетен гражданин.Може да се смята само за лице навършило 21 г.Готово да поеме Отговорност за действията си след тази възраст!Непоправими сте днес!

135

Цветан Караилиев

преди 3 години

До Майна Съгласен съм,жалко,че смъртното наказание не се прилага.Как така убийци като този,убилия М.Цветков,и други,ще бъдат поддържани в затвора,използувайки нашите данъци!Направо е гавра

134

АБВ

преди 3 години

Хей самоковци, какво става в прокуратурата в Самоков???Предишният прокурор Белст...ев рита Любо...цата си като футболна топка на паркинга. Този Трендафил.. пуска под домашен арест наркоманчето??? Дано да оживее смачканата женица... Масово се предлага дрога в града...Ченг...та знаят всички дилари в града...Докога ??? А на мен взе да ми писва вече...

133

Д.Кънев

преди 3 години

Той сам си срути живота.И си е помогнал по най отвратителният начин.Каквото сам си направиш малко ти е цяло село.

132

Анонимен

преди 3 години

Бащата на този/ ром/беше лежал в затвора за убийство -някаква пиянска история ,но работеше като строител и то добър.жалко че е развалил сина си с тези пари и наркотици.

131

ами,

преди 3 години

Доста документи се споделят лесно между институциите вече. Би трябвало в КАТ да имат база данни на лицата с психични отклонения и да не им се издава свидетелство за управление на МПС. А ако вече имат такова и в последствия отключват заболяване, да им се изземва книжката.

130

Майна

преди 3 години

А къде скатаха маминото наркоманче дето уби Милен Цветков???Смъртно наказание за такива ***!!!

129

Анонимен

преди 3 години

Абе, я да ви питам, колко от вас правят простотии с колите си и после изчезват бързо, бързо, ако никой не ви види?

128

Бясна на идиоти!

преди 3 години

Поредният *** наркоман, който с почти безразличие казва, че "разбира се, че съжалява", все едно е прегазил един бурен, а не убил човек!? Според мен трябва да се въведат Крумовите безмилостни закони, но в съотвествие със съвременния свят, а в такъв като този случай - око за око, зъб за зъб! Без милост!