13

глас от тъдява

преди 4 години

Прав е колегата , всички заразяват. Вчера излезе случай с един бразилец, върнал се от плаване , направи ли му тест и дал отрицателен, като се натръшкали 10-12 от роднини и приятели го изследват по обстойно и откриват че има антитела, като не е ясно дали се е разболявал или го е минал асимптоматично.

12

ЦЦ

преди 4 години

До мангъровКажете къде ги дават тези пари ве, да ходим да се наредим

11

COVID

преди 4 години

До СериозноЛошото е, че СЗО лъже най долно, като казва, че безсимпомните не заразяват, а са само носители. Няма как да пламне цялата планета, като разпространители са само тези със симптоми. Едва ли Григор Димитров например е контактува с някой със симптоми.

10

Сериозно

преди 4 години

И колко от тези "новозаболели" имат въобще някакви синмтоми на болест - кашлица, сополи, температура или нещо по-тежко?

9

мангъров

преди 4 години

нищо му няма, дали са на майка му 3 хиляди да го пише с корона, а и да умре ще си родят друго

8

Ямболски цървул

преди 4 години

Тези,които ги пишете тези статии....сигурно доста парички ви кихат! Пандемии....Вие знаете ли какво означава думата пандемия?!?

7

Анонимен

преди 4 години

За какво въобще ги тестват? Да им сложат бариерата и да ги оставят - да изпробваме идеята за стадния имунитет!

6

Анонимен

преди 4 години

пробите са от ромската махала "Надежда" в СЛивен. За тия хора, както има една приказка, надежда всяка забравете....Цялата болница в Сливен е на тяхно разположение, в сектора за инфекциозни болести се лекуват единствено такива , при това здравно неосигурени, заради тях се заразиха и много лекари и сестри. Изобщо там единствено бариерата помага, пробите е ясно, че ще са положителни

5

чак-щрак

преди 4 години

На кой празник се е заразило, че празниците приключиха преди месец?Или то всъщност във Сливенско всеки ден е празник за една група от местното население.........

4

Иде купона

преди 4 години

И да бяхме се заключили за да занулим заразените все тая - има ли го в Европа ще дойде и у нас. Заразените 1250 човека от германския месокомбинат тръгнаха да се прибират кой от къде е - Румъния, България, Полша. Даже няма да каже, че е заразен на границата, защото с карантина няма да може купоняса с родата.

3

Анонимен

преди 4 години

Казах ви че Власите накрая на Дунава се давят. Точно това направиха сеяндурските управници. За чих кар три месеца кла, тихме кревата като накрая пламнахме. Ами като се върнат екскурзиантите от Гърция колко армаган с курона ше ни донесат. Ами ако дойдат мамалигарите по морето да се журкат колко курана ше ни докарат. Никой ли не разбра че този Корона Вирус е бактериологично оръжие изпуснато от лабораторията в Китай. Щом и вирусолозите не са го разбрали макята си трака у върбалака.

2

Petar, NY

преди 4 години

Приятел, за 5лв и от този етнос няма да играят :)

1

Анонимен

преди 4 години

Пет лева награда за позналия от кой етнос е хлапето