94

НЕКОЙ

преди 3 години

Какъв ли би бил Светът, ако Втората световна беше спечелена от германците ?!

93

Анонимен

преди 3 години

105, ти какво правиш тука тогава? :))

92

Анонимен

преди 3 години

Нали любимия ви социализъм проповядва ще равенство? Защо циврите срещу Сорос?

91

Анонимен

преди 3 години

вие сте 5 продажни трола които обичате русия... тва сте

90

Анонимен

преди 3 години

До до АНОНИМЕНАми не позна,цяла България обича Русия,защото те ни освободиха два пъти и на тях дължим много,така че, направо ни пиши почти 100% русофили!

89

как се пишат...

преди 3 години

тенденциозни новини:"инвестор и ФИЛАНТРОП" "сега е НЕСПРАВЕДЛИВО обвинен".Накратко, още не е започнала статията, но вече са ви внушили какво трябва да ЗАКЛЮЧИТЕ след като я прочетете

88

САМО ОТГОВОРИ!

преди 3 години

Истината е, че ПЛЕБСА, който седи и се върти и не знае какво да прави са истинските ***. Правят ни на луди! Така прибират пари, така заграбват ниши, така заграбват влияние.Това е

87

Истината

преди 3 години

Истината е че в държавата ни няма *** и КАЛИНКИ, въпреки че всичко от най-долния журналист до американски и руски посланници се държи така.Истината е, че всички дела в държавата трябва да останат скрити за плебса и партньорите ни, като се правим на ***.Само така ще сте объркани и няма да знаете какво да правите с правата си!ИСТИНА! ФАКТ! БЕЗСПОРНО!АГЕНТ ХАНС, ЦРУ+КГБ Откровено!

86

Херо Мустафа САЩ

преди 3 години

Не се притеснявайте, държавата ви се развива много добре!А сега! Запейте с мен! Да подкрепим българската музика! (писана от чужди композитори) Уууупс... аз май са упуснах!

85

Инвеститор

преди 3 години

Сорош ако надникне в на Баце спалнята, това би било сигнал, че еврото е сигурна валута, след като е избрана от толкова хитра мутраа

84

ууу

преди 3 години

До Истината тежи!Истината не всеки я вижда и разбира. Истината е, че си далече от истината. Всички наши политици са крадливи *** и се навеждат пред всеки, който ги погледне по-строго. Направиха пътека до САЩ , за да си осигурят безметежното съществуване. Е, асансьора изгоря, ама пак надига глава. Тиквичката е през ден е в посолството. Курнелията и тя на запад гледа, към синччето си.

83

Миличко Баце

преди 3 години

Баце е умно комне. Той никога няма да падне от власт и да остане без кеш (както Живкови и Луканови).Точно за това трупа пачки по 500 евро в стаята си.

82

Карибите

преди 3 години

Когато се усетите къде са ви парите, ЕС ще иска да ги връщаме, а тогава Баце ще е опразнил шкафчетата и гардеробите от поне 10-15 години и ще си пече дупарата на Карибите next to miss Bikini.Tъп ***.

81

Анонимен

преди 3 години

Няма конспирации срещу Сорос. Всичко е вярно :)

80

Лаура Кьовеши

преди 3 години

Ако ЕК погледне откровено как се харчи заема на ЕС в България, директно биха ни изхвърлили от съюза...Само дето това е ЗАЕМ и те си затварят очичките. А заемите се връщат. Само че когато Баце е в ЮАР/Дубай/Острови, ходете си търсете парите... няма да имате и за хляб!И като станем васали на Германия и си броите жълтиците за хлебец, тогава ше се усетите. Слабоумници такива.

79

ууу

преди 3 години

ГЕРБ --Групировка за Експресно Разграбване на България

78

ГЕРБ

преди 3 години

Ако някой ми извади нещо, с което ГЕРБ са допринесли за европейското ни развитие... ще му дам 1000 лева кеш.ГЕРБ само харчат евросредства - за това са сложени от ДПС и ДАНС, не го ли разбирате?!

77

Истината тежи!

преди 3 години

ГЕРБ са про-руска партия под прикритие.ДПС са явно-руска партияБСП са откровено руска партияАТАКА са най-руската партияГоворим само истината в момента.

76

Млад Политик

преди 3 години

Аз ще си направя партия БУЙ - "Българи Умници Йо" Това ще е партията на IT-тата рапъри, които са против Боко Тиквата. Ще сме дясно настроени, но независими от Костов и ще вкараме всички ДС-та 'у затворо"Който желае, може да му хвърлим един БУЙ

75

Анонимен

преди 3 години

До ИстинаМного от партиите,които си изброил са европейски,а не руски,нищо руско няма в тях,а ние сме с Европа и трябва да сме с европейците.