20

Додо

преди 3 години

Нормален ден за Територията. Сега е редно от БХК, Отворено Общество и българския клон на Живота на цветнокожите има значение, да организират масово лилaвата общност на мирен протест срещу расизма (каквото и да означава това), в който да строшат всички витрини на магазините по Витошка, Ринг Мол и Парадайз Център, да пребият персонала и да си наберат телевизори, маратонки и по някой кашон дрехи! А в това време, по Нова и БтВ Красимир Кънев да изяснява какви чудовищни расисти са Българите!

19

Анонимен

преди 3 години

Герберите съвсем се самозабравиха!

18

До17

преди 3 години

С пръст не са го докоснали щото ще ги съди за дискриминация защото е от малцинствата ще го пуснат след няколко месеца и пак ще бие възрастни хора повярсай така ще е

17

Политкорект

преди 3 години

Предполага се, че при съпротивата при задържане са нанесени поне няколко по леки телесни повреди на извършителя, и без това синините на тъмно лилаво не личат.

16

Пульо

преди 3 години

Това мъж на 33 г. дайте го за малко на Кобрата.

15

Анонимен

преди 3 години

От едно определено малцинство е бабите им са любимата плячка

14

обяснение

преди 3 години

Ако не е бил психично болен нямам обяснение....освен да е друсан до козирката.================Индо"българин".

13

Анонимен

преди 3 години

Нали знаете защо няма имена и инициали? Защото става въпрос за член на бандата, на пурпурно синия венец. Иначе ако беше българин, щеше да има снимки, видео, името му, на колко години е, егн-то, адреса, къде е учил, какво работи, кои са му роднини и приятели. Има ли неплатени сметки, глоби, данъци. Но електората на островитянина с нощно шкафчи, се обгрижва.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Не ни казват дали бабата не е била член на неговото семейство или я е нападнал с цел грабеж или друг вид насилие. Ако му е роднина, това е стил на взаимоотношения при някои. А ако е нападение над непозната с цел облагодетелстване, това е израз на отношението му към останалите хора, за 5 лв би убил.

11

40 годишен

преди 3 години

до 9 То изобщо на каквато и да е възраст някоя жена, каквото и да ти е казала, как ще я пребиеш? Аре ако е някоя пикличка дето се е самозабравила да тръгне да те удря, че да й стоплиш някой шамар да охладиш ентусиазма й...ама това си е изродщина!

10

Анонимен

преди 3 години

нещо няма да му направят. Все повече която се чувства недосегаема и над закона , защото законите са за честните, работещите и съвестно плащащите данъци. Само те ги спазват или биват санкционирани.

9

Хора...

преди 3 години

...какво ни става, та може ли да посегнеш на 77 г. жена, то е като да налетиш на малко детенце.....Жалко, жалко.....стискам палци пострадалата да се оправи, а побойникът да преосмисли поведението си!

8

Анонимен

преди 3 години

малко да го сексат сега

7

40 годишен

преди 3 години

до 4 И каквото и да му е казала жената- та тя е на77 години, бе човек? Аз 70 годишен дядо преди 2 месеца някъде тръгна да ми се репчи и му викам- Дядо, само годините те спасяват в момента, щото такъв щях да ти избръмча ако беше 20 години по- млад, че цял живот щеше да ме помниш.

6

Васил Левски

преди 3 години

Пущайте го човека веднага! Млад комитаджия е набирал средства за централния революционен комитет за освобождението на българия от турско робство!

5

Анонимен

преди 3 години

Ако не е бил психично болен нямам обяснение....освен да е друсан до козирката.

4

Анонимен

преди 3 години

Ако му е направила забележка за нещо....Тия новите модели вече палят от една дума и налитат на бой.Дете на демокрацията какво да го правиш?!Думата уважение не им е позната.А думата самоконтрол не са я и чували!

3

Poeblo

преди 3 години

Малцинството на прощава, безчинства навред денем и нощем :(

2

Анонимен

преди 3 години

Те т'ва е истински мъж- вдига си level-a kato бие жени, деца и възрастни .

1

Е,

преди 3 години

ако беше пребил котка или куче, да го задържат. А то заради някаква си пенсионерка...