29

ПроСоТо

преди 3 години

обаче нема се плашите:-Има "СПЕЦпрокуратура",която ше праи СПЕЦ "разпити" на.."СПЕЦперсони"..И СПЕЦиално за вас ше прави "СПЕЦизявления"....и така..ВИЕ ставате много "СПЕЦиални",зер ви баламосват със "СПЕЦперсони"...И вие требе да сте благодарни,че ви допускат все пак до битието на "СПЕЦиалните"......Вива дон Толуп!..А,и вива СПЕЦиалните мажоретки,тропащи ръченица покрай него!..обаче "ПЛЕЙБЕКА" нящо май ЗАЦИКЛИ,така че ..сцената май и жъ съ опразни...скоро..ВДТ!!

28

ПроСоТо

преди 3 години

..ммм..да бе,да!.."Дрън дрън"..,"Едно-друго",..."дет са вика"..СИЧКИ "невинни" като пеленачета...Особено пожарникарчето......Но това са прокиснали манджи,втръснали ни до повръщане..Друго ми е интересно на мен:-Защо ВСИЧКИ "дъвкани от медиите" персони носат такива ДЛЪГНЕСТИ обувки?!..Това нещо като "масонски знак" ли е?..Защото подхождат повече на клоуни,или..на Чаплин,но каква връзка имат нашите ше/беци с него?!

27

Анонимен

преди 3 години

как пък няма един с повече от 3 пръста чело, изключая Божков?

26

Е..КЪВ СИ ТОГАВА

преди 3 години

РУСКИ ИБРИК , ЛИ...??!

25

Анонимен

преди 3 години

И не са близки с Тюлена-само пър-дяха в едно гърне...

24

Анонимен

преди 3 години

До 12 Ами доста пропускаш- Пеевски,Домусчиев, Бориславова,Ковачки, Гайтански, Гергов все дружките на баце

23

Анонимен

преди 3 години

До 10Въпрос с понижена трудност, коя друга охраняваше имотите на Златев и Лукойл, а сега се разпорежда еднолично в държавата?

22

Златев каза:

преди 3 години

Невинен съм бе, хора!И Исус беше невинен, но все пак го разпнаха.

21

Анонимен

преди 3 години

И преди да ми размятат чатове, прокуратурата да провери сериозно как са починали Ваньо Танов и Мишо Бирата

20

Анонимен

преди 3 години

Оставете го на мира човека,нищо не е направил,освен че е правил бинес!

19

Българин

преди 3 години

Нима тази прос.т.а.шка, г.н.ус.н.а мутра може да мисли и да е олигарх? Той се е изпотил преди да започне разпита. Колко години баща му беше кмет на Правец?

18

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Действайте , вземете му хотела за 100 милиона евео

17

кака Скумрия

преди 3 години

Бедният чичко, милият той. Няма два лева да се усмихне.

16

хахах

преди 3 години

Смотаняцитe Борисов и Златев са между ч./ука и наковалнята - и така им се пада.Златев плащаше на Борисов за да му покрива зулумите във ЛукОйл - без глоби за замърсяване на околната среда, без данък печалба, без отчитане в данъчните складове.Всички бяха доволни - включително господарите от Кремъл (само не и българският народ)После Бивол хванаха ,че Златев е източвали ЛукОйл през ГПГруп.Сега искат главата му - ама той пък е готов да завлече и Борисов. А руснаците не прощават.

15

MaйMyнaтa

преди 3 години

Истина казва човекот, на заплата е в Лукойл ... 130-се бона на месец!!!

14

Анонимен

преди 3 години

Чудя се тоя с кой играеше белот, ама не мога да се сетя.

13

Анонимен

преди 3 години

Ама не е олигарх бе хора гол е като пушка и едвам свързва двата края и само управител на всички фирми на фамилията.

12

искат му парите

преди 3 години

искат му парите - Бойко , Пеевски и Гешев са много изгладнели и крадат много и каквото докопат по многоЗлатев е далавераджия и крие около 2млрд евроА Лойко и Пеевски удрят всеки с голям бизнес - независимо дали е чист или незаконенБобкови,Божков,Стайков,Данев,Арабаджиев,Прокопиев,Баневи,Ганчев,Сашо Дончев,Огнян Донев , Методи Бачев - вероятно пропускам някой.Няма нито един голям бизнесмен който да вярва на Борисов и Пеевски - сега големите пари ще тръгнат срещу Борисов и той е свършен.

11

дежа вю

преди 3 години

то и божков не е собственик...

10

dnstuff

преди 3 години

Окраде ЛукОйл и руснаците го разкараха. Вече не си фактор и е нормално да те разкарат и Герб , поръчителя е от кремъл, сърди се на тези които си крал толкова време.