126

Анонимен

преди 3 години

В Русия освен расизъм има и Рашизъм!

125

тя

преди 3 години

В ЮАР всички бели избягаха !

124

тя

преди 3 години

Това го има навсякъде по света!

123

Анонимен

преди 3 години

Тази статия не отговаря на истината.Всичкото междурасово по-рно се изпълнява от рускини.

122

Kreti

преди 3 години

Етин познат искаше да ходи в Нигерия и му казаха само ако има пари за въоръжена охрана иначе не могат да му гарантират живота защото е бял.

121

Kreti

преди 3 години

Имам две познати само с такива се тъпчат даже едната роди от един такъв сега дето има нужда от операция на носа че е бая сплескан. по негърски , абер грозна работа.

120

Пенсионер

преди 3 години

До Sofia 109 Браво София. С три изречение , каза цялата истина. Благодаря.

119

Веско

преди 3 години

Мъск и Терон афроамериканци ли са?

118

президент Монро

преди 3 години

Има държава за чернокoжи, създаде специално от президента на САЩ Монро. Казва се Либерия. Никога не е колонизирана от нито една западна страна. Всеки, който има тъмен цвят на кожата и се чувства дискриминиран може да отиде в тази страна и да получи гражданство. Е имат малко проблеми че непрекъснато са в гражданска война, мизерията им е тотална, но пък са СВОБОДНИ и няма ДИСКРИМИНАЦИЯ. Нали това искат?

117

антирасисст

преди 3 години

Като е толкова лоша Русия що ходят да учат и работят там? Някой ги е канил ли? Отиват и в САЩ и няма да имат никакви проблеми, нали така? Или да си стоят в държавата, от която са. На мен ако не ми харесва едно място, няма да се бутам да живея и работя там.

116

Анонимен

преди 3 години

що не опитат да разрушат някой паметник на Ленин или Сталин, а, обаче в щатите им разрешават да трошат паметници...

115

Анонимен

преди 3 години

Точно в Русия ли ще посмеят да протестират черните... това звучи като виц.

114

Анонимен

преди 3 години

BLM - burn , loot , murder . Да ми се махат от главата с тъпата си пропаганда , щото ще видят расизъм в действие .

113

Анонимен

преди 3 години

Десетки хиляди цветнокожи живеят и учат в РФ. Една голяма част от тях са съсредочени в Югозападния окръг на Москва, ул. Миклухо-Маклая, Росийски Университет Дружба на Народите - РУДН. Те са от всички крайща на планетата, но ако ги попитате ще ви кажат на чист руски език, че имат една обща родина - Русия, която ги е обединила и сплотила.За да се убедите, напишете в тубата: РУДН Я люблю свою родинуГледайте и слушайте внимателно. Не е пропаганда. Така живеят. Записът е от 2014 г.

112

Анонимен

преди 3 години

Двойно нещастие е да си черен и на всичко отгоре да живееш в просия.

111

Анонимен

преди 3 години

Черните и другите цветнокожи са не по малки расисти , всичко зависи от количеството . Ако са повече от белите ще търсите нпо ама за бели няма.А тази глупост за расизма в Русия е смешна.

110

Анонимен

преди 3 години

Задачата на полицията е да противодейства на престъпността и да арестува престъпници. Когато един престъпник се съпротивлява при ареста, доказано опасен е за околните и себе си и е надрусан до козирката, задачата на полицията е да го усмири и задържи. Какво са загубили Америка и света от това, че въпросния нига се е съпротивлявал, поради което е умрял? Отговора е *** - нищо повече от поредния престъпник. Някъде да виждате расизъм тук? Аз не.

109

Анонимен

преди 3 години

хохо, я идете в Конго да видите как ще се отнесат към белите ви ... ще ви сцепят заради това че сте бели ,но автора *** е на % от НПО-то ,. нали така - *** Христова

108

Анонимен

преди 3 години

колко важна статия, уау, пишете защо в ЕВРОПА СА РАСИСТИ спрямо НАС - живеем с 10 пъти по ниски заплати

107

NoName

преди 3 години

Спомних си един виц :)) Защо, Сергей всеки ми казва, че съм американски агент? Говоря перфектен руски, пия като казак, танцувам казачок, свиря на балалайка ... Защото, приятелю - *** в Сибир няма ...