12

еволюция

преди 3 години

Не слаб а нормален напоследък навсякъде хипопотами.

11

Анонимен

преди 3 години

Скарлет Йохансон е гледала клиповете на Киро Брейка и го е послушала! Слушайте Киро Брейка и ще сте здрави. Най-големия е КИРО !

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Не са шашави, а това си е бизнес.Когато ти продават нещо, се гледа то да е в добър търговски вид.По-приятно е да гледаш стегнато кръгло дупе, отколкото виснал *** като на Камаз.В това е цялата работа.

9

Анонимен

преди 3 години

"звездите са подложени на по-голям натиск от всякога да изглеждат слаби и бляскави през цялото време"Те в Холивуд са си шашави ора.

8

Анонимен

преди 3 години

в природата на човек е да се движи, съответно да се храни за да задоволи енергийните нужди. В днешно време храната е сравнително достъпна и еднообразна а движението - малко, така заприличват на св**и. Който не иска да се движи - може да се информира от житията на Светците - как се отдават на пост и молитва, скромност и аскетизъм.

7

Анонимен

преди 3 години

Абе какъв натиск, просто иска да е секси, за да й дават роли, да я канят в предавания, да се снима в списания и т.н. Като иска да стане 100 литров бидон, да видим каква актриса ще е, аман от лицемери и прости хора.

6

отегчен

преди 3 години

"Трай, бабо, за хубост".Е народната мъдрост.

5

пияница мистик

преди 3 години

Аз много я харесвам, но тя си е склонна към пълнеене и вечно е на ръба между "пухкава" и "пълна". Дори по ръцете и личи, вижте колко заоблени рамена и едри ръце има. Жените, които са естествено слаби са с много по-фина костна структура и винаги са със слаби ръце. От личен опит го казвам, понеже съм го забелязал отдавна това

4

абе верно ли

преди 3 години

че тази е Юдейка? пътувах веднъж в асансьора със Мел Гибсън и човека само това повтаряше като обсебен!

3

Анонимен

преди 3 години

Тя не е слаба, а си е съвсем нормална дама. Дребничка е (160 см.)и е някъде към 55-60 кг.според мен. Има голям бюст, абе екстра си е! Не и трябват диети ;)

2

Анонимен

преди 3 години

Тя беше дебела на подходящите места. Буковски.

1

ЕвроПачкаЗлатноКюлче

преди 3 години

трябва да се трупа сланинка, да не изтънява сланинката!