42

Някой

преди 3 години

да се е замислил как от няколкостотин (хиляди?) души само 1 е дал положителна проба? И то не на 100% сигурно - т.е. има ли симптоми въобще тоз чиляк?

41

ДО 40

преди 3 години

Няма вирус, нали?Бил Гейтс си го е измислил, защото иска да ти сложи чип в главата...и да те следи, когато ядеш кебапчета или играеш кючек в чалгатеката.

40

Светозар

преди 3 години

Абе тия тенисисти, що са толкова слаби, те направо скелети - нашия, Джокович и т.н.? Едва ли има по - слаботелесни спортисти, освен може би маратонците.

39

Анонимен

преди 3 години

Рекламните агенти на ковид се увеличават, стоката не върви.

38

Анонимен

преди 3 години

хайде да не се правят на по-католици от папата тези "коментиращи". Те нали са си седели у дома и не са ходили по тези зли турнири. Че са толкова загрижени за обществото да разправят на някой друг.

37

Анонимен

преди 3 години

Га яди кифтетата в Белград с Новак на една маса ни рива!

36

Саксофонов

преди 3 години

Всичко има Крикор, даже и с коронавирус се обзаведе.

35

Нищо ново

преди 3 години

Голямо удоволствие е да можеш да обвиниш комшиите за нешо. Не че нямат вина, но без балкански страсти също не може.

34

Анонимен

преди 3 години

Джокович бил виновен че ДришУ се заразил в АсковУ и разнесъл заразата в Сърбия?!Ти да видиш "логика"?!?!?!П.П. ДришУ доказа нагледно че е най-тъпУтУ парче в тура.Единственият заразен от топ-100.Намънгърен ДришУ каза "вирус няма, всичко е измама"

33

123

преди 3 години

До: Шефа от Шефилд.Ти затова си в Шефилд ... гастербайтер. Дори не разбираш какви глyпocти пишеш.

32

Шефа от Шефилд

преди 3 години

Ковид е повече административен проблем, отколкото медицински, хората *** от какво ли не, откакто свят светува, но дър тофелниците, които дърпат конците на света, полудяха от страх за милия си живот, и срутиха света за броени месеци, и само заслепените от страх не виждат, че ограниченията вредят много повече от самата болест.

31

Зарко Попа

преди 3 години

Голяма работа, нищо му няма на Григор, ще кихне, ще се изкашля леко три пъти, и оздравя. Това с Григор не е никаква драма, по-интересно е че Мюмюн и Ремзи главоломно увеличават бройката, и България я слагат в черни списъци вече, може да има проблем при пътуванията.

30

Анонимен

преди 3 години

Знаех, че го дават по цветната телевизия по тенис турнири, но не знаех, че е царят на тениса, при това официално с корона!

29

Анонимен

преди 3 години

Нали Короната беше измислица.

28

popa ot razgrad

преди 3 години

като гледах турнира Адриа си помислих: тия си просят заразата...стотици зрители без маски, без дистанция, играчите прегърнати...ето една хубава поговорка: ако би мирно седяло не би чудо видяло...Сега Джокович и компания да седнат и да мислят кое е по- важно: здравето или парите...

27

Кураж Гришо

преди 3 години

Хипохондриците с дебели портфейли да го духат.

26

м да а

преди 3 години

Много ясно че ще се зарази, все пак е един от народа ,който гордо отрича КОВИ19 ,

25

GG

преди 3 години

Какво е виновен Джокович. Той нашият и дупето ще си даде само и само да се подмаже на големите

24

Анонимен

преди 3 години

Освен, че сринаха (според мен умишлено) икономически света!Не виждам никва друга драма!Един обикновен грип!При всеки сезонен грип има хора с усложнения и летален изход!

23

Предприемач

преди 3 години

За феновете от Фейсбук ще има ли статия. Моля раздувайте. Цялата ви страница да се напълни с новини за Гришо. Може също да пишете и как броя на чайките в София се увеличава.