36

Анонимен

преди 4 години

До И аз да попитамТалин. Ти знаеше ли я?

35

Само питам

преди 4 години

До И аз да попитамА ти знаеш ли дали Словения има обща граница със Словакия?

34

И аз да попитам

преди 4 години

До Само питамКолко българи знаят коя е столицата на Естония по памет?

33

Христо Христов

преди 4 години

Що ривете!Урсулата от ек и гастарбайтерите - ценността на ес, искат свободно движение. И боко като истински демократ - слуша.

32

Само питам

преди 4 години

Е, то пък колко българи отиват в Естония?

31

Сик

преди 4 години

Бързаха да отменят мерките, за да не спънат летния сезон и видяхте ли какво стана. Карантината за влизащите у нас трябваше да си остане поне до началото на юли, те и чалготекитв отвориха. Даже по-зле ще става. Честито на сатеапите от ла'няното бетономорие.

30

Баровеца-СФ

преди 4 години

Абе бугарино Роко ,нещо ми мязаш на комплексиран ге.й! :) Аз не идвам при вас ,а е моя собственост! Платил съм си !Отивам си вкъщи,не у твоята съборетина! И благодарен бъди,че отгоре на всичкото друго и оборот ти прайм на заведението,но нямаш толкова мозък и топки да го проумееш! Бъдете здрави и сбогом! На деградирал ге.й талибан повече е безсмислено да говориш :)

29

Анонимен

преди 4 години

Благодарете на ТикФата справи се отлично

28

Роко

преди 4 години

До "баровеца_сф'' Абе столичанино, що не вземеш да извадиш най-накрая топчетата от задния си двор(кафявата ти дупка имам предвид), и да са скрийш някъде, само ти не разбра, че *** неги лови корона вируса и тоз дезинфектант земи го спри ами ела аз имам вазелин щи услужа даже щи разора дълбоко задния двор да видиш див *** от малък град как оре, ама ти си знайш нали за туй идваш при нас

27

Анонимен

преди 4 години

Странно е, че в България отвориха дискотеките и футболните мачове, ей така изведнъж като е ясно какво ще стане. Даже в Швеция е немислимо все още да се отворят нощните заведения и стадионите.

26

Баровеца-СФ

преди 4 години

Вчера в едно градче около София /където ми е къщата/ ,хората си щъкат без маски и никакви дезинфектанти! Гледат ме като треснати ,че съм с черна маска и слагам дезинфектант в магазина и вътре в заведението докато пазарувам! Казват "....., нали не било задължително вече" ! Е как искате да нямаме заразени,като вирусът май се е поотслабил,но не е преминал! Вчера го има- днес го няма! Я стъпете на земята,помислете и пазете поне околните,ако не себе си!

25

Анонимен

преди 4 години

Тиквата нали отвори дискотеките щото гаюювци били загорели........ХА-ХА-ХА

24

Анонимен

преди 4 години

Не са виновни те виновни са тия които наслагаха това пет саита и четри телевизии постоянно значи преди помните ли говореше за съд прокуратура убийства НАП и и футбол сега за НАп и ЧЕЗ с ега за тия двата никои не говори обаче другото е на дистанция всеки ден ич се скъсах да чета и гледам по сто на ден подобия

23

Анонимен

преди 4 години

Дискотеките нали отвориха.Това е важното за ***.П.П. Още преди 2 седмици ви казах че със свалянето на мерките много скоро ще ударим 500 и повече на денЯко ще се мре каквото и да си мислите.

22

Гърция, Турция

преди 4 години

Скоро и останалите държави ще въведат такива мерки, ако бройката заразени се запази както в последните дни. Благодарение на Мангъров и Бойко.

21

Анонимен

преди 4 години

Пак са се събрали 15-тина драскачи дето нямат работа. Никой не се интересува от мнението ви,.

20

Анонимен

преди 4 години

Че колко хора ходят там. Много важно.

19

Анонимен

преди 4 години

В Германия случаите също са се вдигнали ама не било опасно.

18

Е и

преди 4 години

Тези информации ще се променят всеки ден. Няма никаква гаранция ако имате полети за където и да е или откъдето ида е . И колкото повече обмен на хора има толкова по- непредвидимо ще е . Това е новото нормално за съжаление

17

A, я виж ти

преди 4 години

Изненада....нали по поръчка на Тиквата плюехте Мангъров....а сега стана това ,което той предрече....къде сте сега да обясните колко умна тиква имаме. Как разбира и от вируси, а днес и от йогата....за сведение пише се йога , а не йогата....но за еднокнижник и това е добре.