93

Анонимен

преди 3 години

Тербва си ефективен закон за конфискация на имуществото придобито по незаконен начин, както и конфискация на имущесто за компенсация при нанесени щети по длъжност!

92

само

преди 3 години

Само герб, ура и да живее бойко борисов и герб. Може и бсп и дпс също да живеят. Слава на бойко борисов, найдобрия министър председател на българия ни че мяза на небългарин. Това е предимство в софия и изобщо в населените места с шопи. Ако се разпадне герб да живеят дпс и евроциганите.

91

Анонимен

преди 3 години

Благодаря за новината. Очакваме да ни осведомите за изказванията на баце в деня на пачките, деня на безметежния напречен сън и деня на глок 19.

90

Анонимен

преди 3 години

До 87 Добре,деТака е!Най свежия пример е Италия! Егоисти са тевтоните! Но българите винаги са им се гъзурчели!Извода е, че ако не си помогнеш друг няма да ти помогне - разбирай както искаш! Още малко и след това ще е леко - без България! Историята вече я поделихме с братята македонци, предстои и азбуката с бившите братя от Русия да поделим - и сме цъфнали! Образованието вече ..... а бе чети коментарите най-добре! И тъй!

89

Аз

преди 3 години

Вие колко пъти дневно правите йога, че се изказвате толкова компетентно? Отворихте всичко,,болни, заразени и умрели се увеличават всеки ден, сега йогата ще ни спаси. Как не те е срам Борисов?

88

От ом 2 част

преди 3 години

Митьо питона ще е пищов, Митьо очите пък черноморска акула. Лили Иванова ще ви каже за другите. Тя е безсмъртна и на нейните концерти е ходил дори и Тутанкамон.

87

Ом

преди 3 години

Политиците в следващия живот ще се преродят като друга форма на живот. Бойко ще е тиква, Нинова коза, Пеевски пра.се, Волен Сидеров откачен бик, Ангелкова -плажен чадър, Фандъкова паве на улица Граф Игнатиев, Плевнелиив в пле.вел.

86

До 83

преди 3 години

Като си се написал интелектуалец кажи кое му е голямото на Бойко освен стомаха и егото му?

85

Анонимен

преди 3 години

Баце спинка :Д

84

Махайте се

преди 3 години

Ти кажи за градивната критика от Арнаудова към герб по нова тв????

83

А нее

преди 3 години

Баце само мотиките и декарите оправят к19 всияко друго е вятър.

82

Gogo

преди 3 години

Поне да му беше запомнил името на твоя колега преди за започнеш да сричаш. Какъв примиер си имаме само не е за вярване...

81

Казва се йогин

преди 3 години

съответно йоги. Както свамин и свами, шастрин и шастри. А Йога не се членува. Само профаните казват "йогата". Що се отнася до пранаяма, тя е необходим член (анга) в осемчленната, аштанга йога. Посредством нея се стига до заключителната триада на осемчленния Път - дхяна, дхарана и самадхи.Нашите гимнастички йогини дори не знаят какво е дхяна.Йогаш читта-вритти-ниродха.

80

Ельоменат

преди 3 години

От бивол обявиха , че снимките не са пипани с никакъв софтуер и са правени между 2014 и 2017. Какво ще каже тиквата за това? Излиза , че черепа е прав и е плащал милиони в кеш на тези престъпници. Гешев чакаме

79

Добре,де

преди 3 години

Признавам,че за да ни управлява индивид като Боко тиквата вината е основно в нас,но Западът като вижда,че нямаме гражданство общество и не можем да се справим сами,докога ще го използва и нас да измъчва? Все повече обвинявам Меркел и сие

78

Анонимен

преди 3 години

стягай мерките...----Да *** не, ако е мил живота

77

Анонимен

преди 3 години

И по 5000 умрели на ден е малко за такива като вас.

76

Анонимен

преди 3 години

Борисов, стягай мерките, ще пламне държавата, по 200 на ден ще станат. А умрфлите не знам

75

Интелектуалец

преди 3 години

Голям Българин, Патриот и Родолюбец! Генерал Бойко Борисов! Поклон!

74

Анонимен

преди 3 години

Биби Кюлчето и йога, аре по-сериозно!