76

Анонимен

преди 3 години

е тоя път успяха да създадат качествен вирус,сега да видим дали може да повтаря и потретва и ако е тъй ще се върти безкрайно в населението и като мине три четири пъти през всеки,все ще го набара с намалена имунна система и ще го гътне,освен това икономиките навсякъде колабират и всичкото население почва да живее на кредит,печатат се хартийки за кредитите и парите се обезценяват,това води до още повече кредити и загуба на имущество мдаа,явно дойде времето да ни намалят

75

бай Онзи

преди 3 години

Как се ускорява пандемията - като спортен автомобил или като космически кораб ?!Домързя ви да напишете , че се ускорява РАЗРАСТВАНЕТО на пандемията или ЗАРАЗЯВАНЕТО на хората с вируса !Въобще с тази ваша uзвратена мания за оригиналност направо чупите mъnомера !

74

o/o

преди 3 години

До Анонимен67Не е името и Севда ,а е Слава Севрюкова.Така си щрапате.

73

До 67

преди 3 години

Интересно , какво ти би казал пък за народ който слуша Тръмп какво да прави. От друга страна не смятам , че българина слуша който и да е безкритично .

72

ВЕНЦИ КАЗА

преди 3 години

ТОВА Е УМИШЛЕНО.

71

анонимен

преди 3 години

Данните са за света, а не за страната.

70

Анонимен

преди 3 години

Починали от грип в България2018 - 7 човека2017 - 7 човека2005-2016 - между 0 и 28 човека на годинаМоже да го намерите на сайта на НСИ като смъртност на 100000 човека население - между 0 и 0,4 човека починали от грип на 100000 души население.

69

анонимен

преди 3 години

До специалист - според повечето данни сега починалите са толкова, колкото от обикновения грип, но сс мерки. Освен това епидемията не е свършила. Проверих данните - от обикновен грип умират между 350 хил. и 500 хил. Не твърдя, че е така, това съм прочел. Мисля, правилния път е средния - да не се отрича, но и да не се прекалява както с парковете, да се избере търпимо поведение, иначе следват бУнтове и анархия, по-зле и от САЩ.

68

Анонимен

преди 3 години

И на тоя у плащат под масата,не случайно Тръмп спрял да ги финансира

67

Анонимен

преди 3 години

всички, които разправят наляво и надясно, че вирусът е фалшив - скоро друга песен ще запеете копейкажии!

66

анонимен

преди 3 години

Донякъде съм съгласен с унищожителния коментар за тези, дето само замърсяват и само ядат и т.н. Но по-лошото е това, че страшно много държат да се размножават, по принцип на по-елементарните хора смисълът на живота им е в това. Трябва да се промени мисленето, никой не им забранява да имат деца, но трябва мярка, иначе е лошо.

65

Анонимен

преди 3 години

Народ, който чака Ванга и Севда Севрюкова да му казват кое, какво и как, няма бъдеще...

64

Спомняте ли си

преди 3 години

Севда Севрюкова , беше казала ,че между 2020 и 2025 нещата в света ще се влошават . Нещо от рода на " Кажете на българите до 2021- 2025 да си се прибират...щото не се знае после. България ще е едно от що- годе сигурните места" Това пророчество съм го запомнила, защото ме засяга, но не му вярвах много. Сега ...страх ме хваща. Изведнъж виждаш , неща които никога не си предполагал да се случват

63

Мутафчийски-Бенатова

преди 3 години

Яко Ке Измрат!

62

Ямболски цървул

преди 3 години

Пандемията им е в мозъците на СЗО !

61

Ewiak Ryszard

преди 3 години

Къде отиваме? В Библията се казва: "В определеното време [северният цар = Русия] ще се върне." (Даниил 11:29а) Русия отново ще има военни бази в чужбина. Това означава също криза, която ще затъмни Голямата депресия. Ще се срине не само еврозоната, но и ЕС и НАТО. Тогава също много страни от бившия Източен блок ще се върнат към военен съюз с Русия. COVID - 19 играе ролята на "детонатор" и "катализатор" тук, и ще ускори този процес.

60

Анонимен

преди 3 години

Някои може би си спомнят какво бях писал в самото начало когато вируса настъпваше. Бях написал 65 милиона ще се заразят повече от половината ще измрат благодарение на неадекватните действия на ония синявец от СЗО. Който в началото на епидемията казваше. Няма страшно всичко е под контрол. Да всичко е под контрол и всички ще измрат това поне вие гарантирано. И без това света е пренаселен от непотребни бацили които освен да ядат унищожават замърсяват и се, рат за друго нестават. Нужно е прочистване

59

Анонимен

преди 3 години

Щом СЗО го казва, значи е точно обратното. Поне опитът с тях досега го доказва.

58

Анонимен

преди 3 години

Тия от СЗО докога ще ни четат само статиката, затова ли трошът стотици милиони излишна организация.

57

Специалист

преди 3 години

При нормална грипна епидемия болните за една година на земята са около 50 милиона човека. Скоростта на заразяване е много по висока от тази на ковид. СЗО само дрънкат и предупреждават. Защо предупреждават? За да си изкарат заплатите.