274

за голямата дума-

преди 3 години

- такъв голям .. се пада! Много поздрави от черноморското бетономорие!

273

който бърза за море

преди 3 години

вируси да яде!

272

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

Ако си изкарал КОВИД-19, но нямаш антитела, по какъв начин можеш да докажеш че си се излекувал изобщо?

271

Анонимен

преди 3 години

Бай Шиле пак лъже! Как си щял да ликвидираш вируса бе!? Въпреки седмиците на максимално затваряне нямаше ден без нови случаи. Отделно от това вируса върлува из цял свят! Може да влезе отвсякъде и всичко да пламне отново! Другото което прави впечатление е че вируса явно не е чак толкова заразен, колкото се тръбеше в началото, след като в Ломбардия процента на населението без антитела е огромен. В България също. Приказките че много излекувани нямали в кръвта си антитела са само брадати лъжи!

270

анонимен

преди 3 години

Каква глупост - самосъзнание! Вирусите разчитат на самосъзнание,!Вие лекар ли сте или подочистач??

269

Анонимен

преди 3 години

Кантара пак се е вкарал у филма - хладилни камери , дечица тръшнати по детски площадки , чували за трупове . Как иначе тия ще вдигнат самолета ,а ? Доказано , няма фотошоп в нито една снимка от спалнатя на вожда ,ДОКАЗАНО В С ПОГРАМА .Шефът им си държи пачки по 500 евро + кюлчета в чекмджето ,прави си густото(като си плаща разбира се , коя ще легне доброволно ) ,прибира рушвети . Да хваща багажа и да си ходи в Банкя или Барселона , както си иска.Иначе го чака Киро Жартъ...

268

пияница мистик

преди 3 години

"Проф. Кантарджиев: Има скок на болните, надценил съм самосъзнанието на хората"===ХАхахахахахахаха :))) Ти къде живя досега бе, приятелю? На Марс явно. Какво самосъзнание търсиш в най-гадната нация на света - българската. Тук всичко е от изр0д нагоре

267

Анонимен

преди 3 години

294 Със Цветанов, или без него, БСП са в тотална криза, а Гумен Радев лети към дъното.

266

Анонимен

преди 3 години

Гербери,има снимка на Титаник в Блиц,това е предупреждение и лош знак за в бъдеще,не е сложена случайно там статията,направете нещо или ако трябва върнете Цветанов в ГЕРБ!Без Цветанов ще сте загубени,помолете му се!Същата статия за Титаник беше публикувана и в този сайт преди време,това е лош знак,ще измрат много хора,ще бъде разкостена държавата ни,направете нещо!

265

Анонимен

преди 3 години

Не искаме ГЕРБ да пада от власт,това ще е пагубно за населението и държавата,ще настане ужас,кървава баня и смърт!Не искаме да сваляте ГЕРБ от власт!

264

Анонимен

преди 3 години

Гербери направете нещо,ще измрат много хора и ще настане ужас,ако ГЕРБ падне от власт!Направете нещо,не стойте на едно място!

263

Анонимен

преди 3 години

Толкова са нагли олигарсите срещу ГЕРБ,че нямам думи,те правиха многократни атентати срещу ГЕРБ и държавата през последните месеци,заразиха животните на хората и втори път свинете,намериха празни пластмасови бутилки с арабски надпис,покрай заразените животни,спукаха тръбата за водата на Перник,сринаха данните на хората и още много други,лаеха и лъжеха чрез своите медии срещу ГЕРБ,за да не бъдат осъдени за престъплениЯТА СИ

262

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНие не искаме да протестираме срещу ГЕРБ,защото това което идва след Бойко,не е по-добро за България!

261

Баровеца-СФ

преди 3 години

Вчера в едно градче около София /където ми е къщата/ ,хората си щъкат без маски и никакви дезинфектанти! Гледат ме като треснати ,че съм с черна маска и слагам дезинфектант в магазина и вътре в заведението докато пазарувам! Казват "....., нали не било задължително вече" ! Е как искате да нямаме заразени,като вирусът май се е поотслабил,но не е преминал! Вчера го има- днес го няма! Я стъпете на земята,помислете и пазете поне околните,ако не себе си!

260

Сата Н

преди 3 години

Тоя мало умник се взе много насериозно...

259

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Надценил се в лъжите си . Нещастици ,оплетоха се в кълчищата .

258

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Накои сте си наакани и без Ковиди . Страх,а ?

257

Анонимен

преди 3 години

Баце сега Иван Гарелов ли ползва, Годжи се изтощи...

256

Е и

преди 3 години

Е, и? Нали чалготеките и бардаците отвориха врати преждевремнно. Не можем да рискуваме още загуби за мутрите. Достатъчно изтърпяха горките. А това, че народът масово се заразявал? Абе, на кого му пука. Кучета ги яли.

255

Анонимен

преди 3 години

а къде е на батко - генерал плъх?