8

Коронащабът

преди 3 години

Как пък все в депесарски общини се появиха тез клъстъри!? Турчаците клатят яко Бойко и цяла България!

7

Анонимен

преди 3 години

Човека до последно е помагал на хората, а вие какъв го изкарахте... Другите защо не са носили маски. Ако е бил с маска, защо мислите че пак няма да се зарази, колко медици се заразяват въпреки многото мерки по света, маска, шлем и т. Н.

6

Шуменец

преди 3 години

До всички невярващи във вируса.В шуменските медии кметът на с.Климент се оплака, че нямало кой да погребе, починалите от Ковид фелшер и жена му. Мир на праха им! Имало разпоредби как, но нямало кой. Едвам успял да намери хора за жената, като ги екипирали със специално облекло. Който не вярва , че има такъв вирус да отиде в с.Климент, да се обади на кмета и да каже, че иска да помогне при погребението на фелшера. Естествено без екипировка, щото нали няма такъв вирус.Хем ще направи човещина.

5

Шуменец

преди 3 години

Днес.бг, що не написахте статия за двамата с Ковид, които самоволно напуснаха Шуменската болница преди 2 седмици и оспорвали истинноста на тестовете- Фелшера на с.Климент и жена му. Практикувал без маска , щото нямало такъв вирус. Болни от с.Тъкач с явни ковид симтоми, ги пращал да се лекуват в къщи, вместо да ги насочи към специалисти. Естествено се заразил, като заразил още над 10 човека от селото, включително жена си. Защо не пишете, че и двамата починаха от Ковид, преди дни, а?

4

Соцпатронажът спира

преди 3 години

50 човека са обречени на гладна смърт.

3

Анонимен

преди 3 години

Този терор няма да спре скоро.

2

Анонимен

преди 3 години

Всяка новина, която носи опасност за стабилността на правителството и Светиня му, ше бъде последвана от увеличаване на "коронарните" бройки за деня и следвашите. "Данните" са в ръцете на същото това правителство, което може да ви каже, че днес са регистрирани и 3000 бройки. Възможност за преоверка на истинността? Не, никаква.Падането от власт след такова крадене е страшна работа. Току-така няма да го допуснат

1

Анонимен

преди 3 години

Лъжа, лъжа, лъжа, лъжа, лъжа,!!!! Никой не е болен!!