79

Анонимен

преди 3 години

И какви са тия "млади мъже" дето разбивали и разграбвали магазини, бе??? От "добрите комунисти" или от "лошите фашисти"? :):)

78

Анонимен

преди 3 години

Welcome refugees!

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 96Причината е простотия и некадърност. Това е туземна реакция на мигранти, които не са виждали цивилизация и кре-те-ни, които ги е мързяло да учат и са се надявали някой да ги храни.Как иначе нормален човек да излезе да краде. Това го правят единствено пропаднали типове и някои политици...

76

Анонимен

преди 3 години

Глад след карантина е причинатаИ използват тук таме расистки уж протести да плячкосат нещичко.

75

Deutschland

преди 3 години

Тези наивници в Западна Европа ,да се запитат защо не се случват подобни неща в Чехия, Полша Унгария ,България, Румъния ,Литва ,Латвия .А все в Белгия Франция, Холандия ,Германия, Америка и тн.Отговора е много лесен.

74

Waffen SS

преди 3 години

До Анонимен 92 ///И аз Ви обичам скъпа

73

Анонимен

преди 3 години

До Waffen SSКаза човека, чието име води до асоциация с нацистите ...

72

Анонимен

преди 3 години

Само законтрол мислите! За контрол и нищо друго!

71

Waffen SS

преди 3 години

До Ямболски ***///Предполагам,че е от коректност в съзвучие с неолибералните и демократични ценности.Вместо полицаите да ги посрещнат с гумени и не само гумени куршуми,палки,гранати със сълзотворен газ,те едва ли не с кафенца ги черпели.Дошли нав-еци в държавата,в която една тухла не са поставили на място,хранят ги,поят ги,а те искат още.Неолиберализмът в тази откровено перверзна форма се лекува само със системен,мотивиран бой

70

Ямболски цървул

преди 3 години

Защо тези,които са писали статията не са уточнили,че въпросните МЛАДИ МЪЖЕ,които са вилнели са *** и араби?!?! Алоооо, днес.бг,страх ви е да не ви обвинят в расизъм ли?!?!?

69

Бахур

преди 3 години

Баба Ванга е казала,че Европа ще бъде управлявана от мюсулмани

68

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Това докторите, инженерите, физиците, химиците на Баба Меркелица ли са? Поне има виталитет в тей, докато белият немец, арбайтен до пирпадък и след това се нашляка с бира и на другият ден, па арбайтен... Га има време той, да се занимава с вадене на павета от улиците?;))) После, кой ще ги реди?;))) Баба Меркел с нивелирът и чукчето?;)))

67

Сърп и чук

преди 3 години

Това е загниващия капитализъм, другари! Поставяйте си минусите и аз ще си поставя първия минус, защото ме е яд, че нормалният свят се срива, но фактите са такива, както и реалността! Отивате към световен комунизъм, но не от сталински, а от джендарски тип! Европа имаше мъже до ВСВ! Представете си, вие да отидете в арапската даржава и да се държите непристойно....!

66

Анонимен

преди 3 години

В града има много бели от РФ . Искат нещо да работят , но не могат. И искат бързо да станат богаташи.

65

Анонимен

преди 3 години

тези хора не стават за цивилизована Европа,да си ходят в Африка.там нито от полиция.нито от ред имат нужда.

64

Анонимен

преди 3 години

Докторите и инженерите са излезли да се позабавляват! Онтеграцията върви с пълна паря. Кукловодите на баба меркелица потриват доволно ръце. Женицата свърши това, за което я назначиха там.

63

Анонимен

преди 3 години

Белите срещу останалия свят!Искат да живеят като нас без да се трудят?!

62

Няколко са

преди 3 години

Виж го това на diyarroyal слушай внимателно и ще ги чуеш

61

Влади

преди 3 години

Едни тъмнокожи хора, пък и с други религии, активно секат удобния клон, на който седят. Бе, имали малко права над бялото мнозинство, бе нямало шериат в Европа... Ами що чините тук, бре? Накрая на истинския бял човек ще му писне от свръхголеми права на тъмнокожи, мюсюлмани, *** и ще ги изрита или ще ги натика в лагери! Днес , в Англия, побеснял либиец клал наред. Ама не било тероризъм.Културни особености...

60

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще сме свидетели на нов световен ред, в който маймуните ще се качат доброволно на кораби за там откъдето са дошли. Ще има стена на ЕС, дрогата и проституцията ще спрат.