30

Анонимен

преди 3 години

За пореден път прочетох в един български сайт,думи казани от Васил Божков:"Дал съм шестдесет милиона лева на Борисов,имам доказателства".Назначеният гл. прокурор,ще запита ли банкното получателя, кога и при какви обстоятелства е получил огромната сума?Кьоравият видя,глухият чу,как и кой управлява държавата най-бедната на Балканите и в Европа. Идва 28-ми март 2021г. денят на изборите за 45-тия парламент.Ако нашеницът продължи да спи,няма право да реве и да псува мизерния си живот.

29

Анонимен

преди 3 години

Интересно, пред кого ли е ходотайствал? Едва ли пред някой пазач в община Русе...Все си мисля за някой мноооого високо във ВАС, прокуратура, правителство... Вие как мислите?

28

Анонимен

преди 3 години

Слоро ще трябва да има Народен Съд!За Русе може и да не трябва - та ще стигнат само АК-47

27

Анонимен

преди 3 години

Виж какво, досега си бил бизнесмен, спечелил си много пари и си смятал,че може да бъдеш "клечка". Само че гл.прокурор се смени, новият е с милиционерско потекло, завършил е ПА , а не ЮФ на СУ, така че нещата се измениха.Имаш много пари, но не си от "нашите": Спецпрокуратурата ще ти ги вземе и ще те тикне в ареста на СпП.Следват 8 месеци арест, присъда от СНС за "участие в ОПГ" - 10 години.АСНС ще ги вдигне на 15 г. и чак във ВКС може да разчиташ на човешко отношение ако дотогава не махнат Л.П.

26

Snorky

преди 3 години

Гледах интервюто и видях един замозабравил се човек.

25

Федотов

преди 3 години

Чувал съм,да казват за Нунев беленски,че бил дългия инкасатор,който владее 95% от общините в русенска област.Натирен преди години от мвр,той знае защо,попада в обкръжението на Цветанов и ето ти кьоравото прогледа.В качеството си на координатор на герб в Русе,той и партията му загубиха парламентарните избори,Цецка отиде на трето място в Русе на президентските избори,даскалица Диана продукт на инкасатора за кмет на Русе беше бита смайващо,днес кмет на областния град е П.Милков от БСП. Кво прайм!

24

Скептик

преди 3 години

Нищо не разбирам от тази "статия". За какво разследват този чивек? Какво влияние като нито плаща нито назначава! Сега пък масла. Ако изнася български масла за Африка това лошо ли е? Тогава защо е включено?

23

A ГЕРБ координатора?

преди 3 години

Авторката е пропуснала нещо много съществено от казаното от Пламен Бобоков, което беше цитирано по БТВ: В Русе никаква държавна длъжност не може да се заеме без одобрението на областният координатор на ГЕРБ. И то не само за чиновници, а и за постове в съдебната система. Това какво е? Търговия с влияние или даже нещо повече?ГЕРБ се е срастнал с държавата даже повече отколкото БКП по времето на Тодор Живков.

22

пенсионер

преди 3 години

'' Търговията с влияние предполага наличието на влияние, аз нямам такова влияние....''-но имаш приятели с влияние и ги ползваш,за да постигнеш целите си!Типичен пример за търговия с влияние е ''отмяна на заповед за забрана за отплаване'' на кораба БАДР!Само за тази си дейност,президентския съветник П.Узунов трябва да отиде на съд,заедно с подписалите отмяната!

21

Den

преди 3 години

Общия кръг на "движение" важи и за антиките. Разликата в "колекциите" идва от дадени насоки не от случайност. Нещата са много по-големи и интернационални отколкото може да се допусне към момента, с всички данни и предположения които изплуват.

20

Анонимен

преди 3 години

Схемата на прехода:ДС;Червени олигарси;Незаконни капитали и мръсни пари;Корупция;купуване на политици и институции;власт....Партии...и кръгът се затваря.

19

Анонимен

преди 3 години

Браво,сега следва да се изтърпи наказание за злоупотреба с влияние,заедно с другите обвинения.

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - Чудя се защо се ежим като накрая ние плащаме сметката....Не се чуди, има си обяснение! Като се ежиж си правиш кефа, кефът се заплаща!Има обаче мнозина, които не се ежат. Те пък си правят кефа като мълчат. И те си плащат за това!

17

Анонимен

преди 3 години

Абе има ли някой кредитен милионер в България който да произвежда нещо, което да се изнася, освен Емигранти !

16

Анонимен

преди 3 години

Българските бизнесмени от такова високо ниво са се обградили с хора от властта, за да нарушават закона и морала, защото те им пречат за огромните печалби, които реализират. Вярват си, че са велики и недостижими. Но винаги идва момента всички мизерии, които са вършели да се стоварят на главите им.

15

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен..... властолюбив старец от Банкя.... Бъркаш приятел, за стареца от Славяново става въпрос. Оня дето от скука се развлича с дронове.

14

Чебурашка

преди 3 години

Големият моралист Радев защо мълчи? Обикновено обича да размахва пръст и да раздава съвети.

13

Анонимен

преди 3 години

Ха ..тоя и прокурори назначавал...е такива нагли градчета е нужно да се трепят

12

Анонимен

преди 3 години

Жалка картинка!Как да обясним на младите,че всичко зависи от техните качества и способности?Как да им обясним,че трябва да се трудят за да успеят,след като кандидат за Окр.прокурор търси връзки и ходатайства?

11

Анонимен

преди 3 години

много си нагъл бе..