4

Честно

преди 4 години

Как намерили толкоз много хопа? По принцип в СУ дават трудни задачи. Един мой познат който се е явявал по математика ми каза, че всичко решил , а накрая 2. Казах му, че е трябвало да види работата си, има дати в които е възможно. Само че той не знаел и вече не се яви в С.У.

3

Анонимен

преди 4 години

Нашия днес се яви в същата 272-ра аудитория. Каза ,че решил всичко. Ще има 6,00- елементарни задачи. Естествено, че няма да учи във ФМИ.

2

Анонимен

преди 4 години

До Много малкоВсъщност това е математика 2. Математика 1 отпадна (тя е с по-нисък коефициент при балообразуване) и беше заменена с матурата по математика. Всъщност кандидатите са повече, това са тези, които се чувстват абсолютно сигурни във възможностите си.

1

Анонимен

преди 4 години

Ех, носталгия... Спомям си на времето 2006та бях на изпит математика предварителен м. Април в СУ. Изкарах 6.00- елементарни задачи. И още от април си щраках с пръсти. Най-хубавото ми лято последва. Всички около мен ходеха на разни уроци, курсове- аз само си решавах задачи от учебника и от 2 сборника, които учителката ни препоръчваше. После във ФМИ- говорещи на диалект от прованса от математическите, простотия до шия и продължих да уча в САЩ. Днес ръководя няколко екипа в швейцарска компания.