168

пияница мистик

преди 4 години

Хубаво че бяха американците да ви ги подхвърлят тези 70%, та да има какво да дъвчите с доцентчето. Нямате и капка мозък сами да си създадете някаква теория за този вирус. Ами какъвто народа (***), такива са ни и учените

167

Анонимен

преди 4 години

Нищо не може да пламне.

166

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 166Не съм казал хората да се заразяват.Ако заразените не престанат да заразяват нови хора рано или късно голяма част от хорато по света ще се заразят. Всичко е въпрос на време.

165

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 164Ами тогава защо приканваш хората да се заразяват? Ако всичко пламне, да не мислиш, че ще ви се размине? Или обичаш садо-мазото?

164

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 162Не съм се заразил. И около мен не са се заразили.Спазвам хигиена и не се вра където има хиляда човека на едно място. Не обичам претъпканите места и преди това също не съм се завирал.

163

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 162Ти зарази ли се?Заразиха ли се всички около теб? Пожелавам ви го - за да не истеризирате покрай вируса :))))

162

Анонимен

преди 4 години

Напълно е възможно да се заразят толкова хора.Всичко е въпрос на време.Колкото по-бързо повече хора минат вируса толкова по-бързо ще изчезне цялата истерия покрай вируса.

161

Анонимен

преди 4 години

А защо Мангърчето се пази да не се зарази?Само лъже щураците да се заразяват и да заразят бабите си.Някой унищожава електората на БСП-то май.

160

Мангъра с бакъра

преди 4 години

Малииии

159

Анонимен

преди 4 години

Тази теза е нереална. Обществото се самоограничава при повишаване на скоростта на заразяване, а с сегашните темпове, ще ни трябва много повече време.Толкоз и за този експерт.

158

читател

преди 4 години

До Анонимен 155А аз пък очаквам мнението на и на стоматолози.Защо не се изказват? И тяхното мнение е важно!А този не участваше ли в експерименти с тестване на чужди лекарства върху болни?

157

да,да ама не

преди 4 години

До Анонимен 153 Здравей "Копи - Пейст"На колко места си пуснал същите сбъркани сметки?!

156

Сердика

преди 4 години

При появата на НОВ вирус познанията за него на всички са равни - равни на 0, и се трупат на ново, основно от хора с бистър ум, които се заниват дейно с проблема. Старите титли като професор, доцент, доктор, *** и тн нищо не значат и се ползват от шарлатани с пропагандна цел!

155

Анонимен

преди 4 години

Чакаме мнение на професор гинеколог. От професор Иво Петров досега чухме за десетина чудодейни лекарства вкл и употребявано във ветеринарната медицина. Какво нещастие, че кардиологията не е тема на обществото в момента. Но ще стане..

154

Анонимен

преди 4 години

Карантината е средство да се снижи скороста на разпространението на Вируса.А, до момента ефективно лечене от него - Йок!Иде нов Щам!Пак от Китай, този път от столицата Пекин.Новия Щам, май се окаже по-вирулентен!!!!

153

Анонимен

преди 4 години

Към момента в България има 3872 регистрирани случая на заразени с вируса. От тях починалите са 199 (5,14%), възстановилите се са 2027 (52,35%) и активните случаи са 1646 (42,51%). Ако 70% от хората в България се заразят, то починалите ще са не по-малко от 250 хиляди, най-вероятно 435 хиляди човека, ако се запазят тези съотношения.

152

Анонимен

преди 4 години

Професорът да погледне статистиката. В различните континенти починалите са различен процент от заразените. Най-много са в Европа, а най-малко са в Азия. В Европа епидемията позатихна, докато в Азия и Южна Америка тепърва започна. Затова и на този професор му се привижда плато, а такова няма.

151

Анонимен

преди 4 години

Това означава ли,че споделяш мнението на доц.Мангъров?

150

Анонимен

преди 4 години

До ИстуканМоже и ти да изчезнеш заедно с вируса си... Никой не знае, дали няма да пострада със сигурност, ако се зарази.

149

Анонимен

преди 4 години

Ще останат гладни без рушветите лекарите от другите специалности, ако коронавируса е на преден план.Това е. Затова някои групи хора ще трябва да... оцеляват индивидуално.