80

Интересно..

преди 3 години

...защо Гретето така и не забеляза какво става в родната й Швеция - страната, в която хората от рисковите групи бяха оставени да измират най-спокойно?....Вероятно е размишлявала драматически върху тежката съдба на розовите пеликани, например...

79

Анонимен

преди 3 години

Не им мигна окото за хората в гретината държава. Никакви мерки за вируса. Заразиха се огромен брой хора и починаха също, но на Грета не й пука- това не е проблем...

78

Гретче

преди 3 години

Всеки живот е от значение за някой!Лошото е ,че този на белия все повече е без значение!Сигурно така трябва!Скоро ще го усетиш.Тогава ще ти е все едно какъв въздух дишаш!

77

777-777-7777

преди 3 години

Грето, ти дето нямаш образование си тръгнала по света да ни даваш съвети. Слагай тъмни очила, за да не ти се видят лудите очи и си замини за Швеция, за да видиш бездомните си пенсионери, които не могат и едно кафе да изпият!!!!!!!

76

Анонимен

преди 3 години

Аман с тази шведска толерантност. Това всъщност е лицемерна загриженост и се отличава с потресаваща баналност и скодоумие!

75

Анонимен

преди 3 години

Ако всички споделят философията на Грета Тунберг ще хванат либералите и марионетките на Сорос и дори самия Сорос и ще ги удавят във някой нефтен разлив. Капитализма ще се срути за 15 мин като Берлинската стена. Деца пролатарии от всички страни съединявайте се.

74

Веско

преди 3 години

Расизма и несправедливостта са дълбоко вкоренени в българската нация. Да си припомним само дискриминационната поговрка: който не работи, не трябва да яде!

73

Анонимен

преди 3 години

"Black Lives Matter (BLM, Животът на черните има значение)"Името на това "движение" звучи расистки и ме кара да се чувствам дискриминиран. Звучи сякаш само живота на "черните" е от значение, а другите раси не са фактор.

72

АнонимеН

преди 3 години

МАРИОНЕТКА НА МАЙКА СИ

71

Василев

преди 3 години

Философията на Грета и тези, които стоят зад нея е най-сигурния начин да се запази статуквото в света, защото ако имаш индустриалем бум , ще стане работата както с Китай, неконтролируема и заплашителна!!!!Животът е жесток селяни прости, просто си признайте и хората , да се съобразят с вашата простота!!!Лесно е да си ***!!!Агент Корби Оулсън!ЦРУ!!!

70

Анонимен

преди 3 години

Пак ли таз овца ?

69

Грета

преди 3 години

На кой ни остави, Грета? Виж какво се случва като теб те няма. Ела и ни спаси.

68

Анонимен

преди 3 години

Всички са антирасисти, но никой не прави нищо. И Трънп ще бъде преизбран за президент.

67

Анонимен

преди 3 години

Защо САЩ признават вина за престъпления който са извършили преди повече от 100 години, а за престъпленията които извършваха само преди няколко години избивайки милиони хора в Ирак, Югославия, Сирия, Виетнам - за тези престъплеиня никаква вина и покаяние?

66

Анонимен

преди 3 години

ko stana s taia velikobritania, napusna li evrosouza, plati li si parite za chlenstvoto i izlizaneto ot evrosouza...ili angletata se prestruvat na hepten ludi i tejko koroniasani s tarazni virusi?! :-)))))

65

Василев

преди 3 години

Лишиш ли едно дете от добро образование и здравеопазване, ти вече си го обрекъл!!!Това е начален етап на скрит расизъм, защото ти вече го осакатяваш ментално и физически!!!И когато порасне той вече е в редиците на гладния онеправдан селски пролетариат и работна сила, която трябва да захрани някоя корпорация или банка!Никой истински и искрено не иска това да се случи, защото ще направи своите деца роби на чернокожите!Това е истината не селяни прости, стига с това лицемерие и селки номера!ЦРУ

64

Анонимен

преди 3 години

Бай *** всичко знае и всичко разбира дори още плюе по децата и държавата му е пълна със НПО-та, ама Бай *** трича кучета, туй ще му осмисли живота и ще му даде добър тласък да завладее света Каква екология бе, кой ти ползва екология с тричане на кучета към прогрес.

63

Анонимен

преди 3 години

Искаме бежанци, Меркел и Сорос и мръсен климат. Долу Грета Тунберг, още бежанци носете.

62

Анонимен

преди 3 години

Тая дали си взела дозата

61

Анонимен

преди 3 години

Грета Тунберг е много по-умна от всички взети ви заедно, тя няма как да каже, че мрази черните. Тя вижда, че сегашната политическа система е неспособна да реши нищо с екологията и туй е добър шанс системата на либералите да се срине. Зад тая е фондацията на Ал Гор, Сорос е зад сегашната политическа система, която не може да свърши нищо с екологията. Поняли ?