21

Не става

преди 3 години

До ГостКъщата е нейна.

20

Анонимен

преди 3 години

Много КЪСНО ги правите и признавате тези заключения за българското общество като цяло! Българите в междуличностните си отношения, в болшинството си, са на ниво primitive. Невежи, както по отношение на познанията си, но и в емоционалните си реакции. Българинът вижда насилието като единствен начин за справяне с проблемите си, в училище не се учат да комуникират.

19

Анонимен

преди 3 години

Аааа , масата в кухнята се превърна в сексуално бойно поле

18

Анонимен

преди 3 години

Евала на короната , едно е сигурно , че мойта два месеца не ми изневери.....

17

Замислих се

преди 3 години

Членовете на едно семейство избиват негативни чувства един върху друг, когато се принудени по цял ден да споделят едно жилище.Значи ли това, че след като си принуден пет дена в седмицата да споделяш едно помещение с колегите, това поражда омразата един към друг? Тогава значи всеки намира някаква форма да излее тази омраза и някак да нарани или ощети всеки един от колегите си.

16

Гост

преди 3 години

До МойтаЩом си мека китка, но не и мъж, оная ще ти се качва на главата и ще се гаври с тебе. Ти си виновен,че й позволяваш това. Не е нужно да я пребиваш от бой, но я я зашлеви със силен шамар, да види дали ще посмее отново да ти се подиграва.

15

Гост

преди 3 години

Аман от еманципирани и феминизирани женуря , които искат да работят и упражняват мъжки професии и призвания! Тая Диана Видева е за лечение при психолог, а не да упражнява тази мъжка професия!

14

Мойта

преди 3 години

Изобщо не ме пуска в кухнята. И в спалнята. И в кабинета. Забранила е и две от баните. И заплашва, че ще ми счупи глава, ръката, краката... да не изреждам всичко.

13

Българин

преди 3 години

У нас кухнята, хола и спалнята всъщност са едно помещение. А тоалетната, банята, мазето и килера са другото помещение.

12

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Те толкоз са и семейства;))) Такива "семейства" са най-вкусни за Самор, гризка ги като сиренце и кашкавал. Както писах още в началото на Годината, едни от съществените явления, освен всичко останало, ще е разпадът на семействата. Самор си е такава, малко... "къртичка";))) Затва, който е оцелял е оцелял, благословил го е Тангра!

11

Койчо Коев

преди 3 години

До E кой живееНе питай кой, питай защо. Познавам една такава баба- синът й, на 42 живее с нея, доходите им- само нейната пенсия. Потрошава я от бой всеки ден, кара я да проси из квартала. Пичът друса всичко. От хероин до лепило. За каквото стигнат парите.Но като беше малък и почна с тия работи, майчицата беше "момченце ми е, нека си полудува". Беше "на мама и тате с многото парички момчето". Татето умря, останаха си двамката. Той продължи да друса, пие и почна да бие. Е- кой й е крив сега?

10

Теню

преди 3 години

Абе и аз мойта на два пати я опердаших покрай тая корона. Седи и ме гледа нагло и ми се лендзи насреща, викам и *** донеси другата ботилка от барчето, нема ми вика *** си я земи сам, такааа ли я земи тоя токат *** ти да *** ***

9

прр

преди 3 години

Докато на българските дами народопсихологията е "по-добре да пие и да ме бие, ама да има пари, отколкото добродушен, ама с 800 лева заплата"- тъй ще е. Някой да е карал насила въпросните "жертви на домашен тормоз" насила да се омъжват за "лошото момче" от квартала? Ама да ходиш с най-големия бияч от дискотеката в Обеля е голяма гордост, нали?Или в случая на пенсионерите- да го отгледаш.Айде не ги жалете, сами са си го избрали.

8

SS

преди 3 години

Моята ме изгони от кухнята онзи ден.Отварях шкафовете да търся захар тя ми посочи вратата.След две минути ми донесе захарта в столовата.Досега не съм я бил ама напоследък азиатката много почна да ми лази по нервите. Жена бе кво да го праиш.

7

Анонимен

преди 3 години

Седнахме със жената на по чашка да убием вируса, поприказвахме си, ми тя била много свестен човек бе.

6

Анонимен

преди 3 години

Добре че беше кризата да се запознаем със жените си.

5

Истина е

преди 3 години

На третият ден с моята се сбехме.На мен нищо ми няма ама тя се размина само с посинено око и счупена ръка.

4

Да

преди 3 години

Народът е неук и това може да се види от коментарите под статиите в този сайт, а и от самото писане на 'репортерите' ни. Емоционално и умствено осакатени.

3

E кой живее

преди 3 години

с родители пенсионери, не работи и им смуче от пенсиите?

2

Анонимен

преди 3 години

Божееее, с какви глупости се занимават хората....