10

Георги Мишев

преди 3 години

Ботевград е на километри от магистралата, която минава ПРЕЗ БАЛКАНА.Да си търсят шумозаглушители от земляка - бай Тошо правешки. Он си направИ убав път до село. Оти не ревахте тогИва, бе?Да ви плащаме сега кефа, не сте познали! Съберете си прави, направете си сами преграда.Що е то вилна зона?

9

Боко

преди 3 години

Да им се направи на хората !

8

ааа

преди 3 години

Искате магистрали, ето ви магистрали. Ама шумно било, ама мръсно било - е какво да е, магистрала все пак. После искате туристи, искате печалби, ама като почнат да режат дърветата и да заливат плажа с бетон - ау, сакън, дай да запазим природата. Само че то не става природа и индустриализация, ходете в Япония да видите природа - измрели са им пчелите и сега се опитват да направя пчели-роботи.

7

Анонимен

преди 3 години

Га са излив с го димката фъркам фъркааам с 270 минавам *** там!

6

Елемаг

преди 3 години

Проблема не е в това ,че има шум.А в шумните коли и неглижиране на проблема.Има закон за общественото здраве.В началото на този мандат ГРОБ пак за пред хората даже уж приеха промени за шумните коли и *** аспуси.Всичко си остана така.Даже обявиха,че са купили 2 апарата за София,ще спират мерят и глобяват?И кво?Нищо.В цяла БЪлгария нищо не се прави от ПЪтна полиция,освен търбушене на бедняка!!А богатите си слагат аспуси и се прибиват!!И после:Включвай Дневните!!!

5

Анонимен

преди 3 години

До 4ти кмИма ли полиция? Или тя преди всичко е заета с охрана на чекмеджето?

4

4ти км

преди 3 години

До АнонименОсобено сега лятото, MotoGP става на цариградско...

3

тулупче

преди 3 години

Станишев е виновен !!!

2

Анонимен

преди 3 години

А ми тия до Цариградско какво да кажат? На тях им е тихо сигурно?!

1

?500 bundles

преди 3 години

"Всички знаем, че всичко опира до едни средства, които са необходими за извършване на тази дейност"А тези средства се намират в нощните шкафчета из премиерските сараи.