27

Анонимен

преди 3 години

Прокуратурата вместо да следи да не се разрасне КВ се оплете в обвинения на бизнесмени и залавяне на бракониери на дърва и ракия. Премиерът пък беше обхванат от мания за атака от дронове. А без прокуратура, полиция и изпълнителна власт това вече не е държава, а разграден двор. Баце, ти и твоя антураж доведохте до тая ситуация. Оправяйте се. PS Викнете на помощ Свинара, Пирински, бай Мишо Миков, Киро Добрев и Янков. Те са ваши хора и ламтят за власт.

26

Анонимен

преди 3 години

До ШопоВсеки що годе разумен човек може да прецени, че ИзП си свърши работата и най-вече определянето на минимално разстояние 2м. един от друг и носенето на предпазни маски. Отменянето на тези разпореждания доведе до повишаване нивото на заразяване от коронавируса , а отмяната на карантината - до връщане на заразени гурбетчии и локални огнища на зараза. Тъмноликите братовчеди неспазващи никакви предпазни мерки опъваха нервите на проф.Кантарджиев и доц.Кунчев.Сами сме си виновни.

25

Вирус

преди 3 години

Аз Възкръснах само зарад вас,За да ви спася от Божи Бяс...Свети Архангел МихаилРайското съкровище открил.Платина и Сребро,И Кюлчета ЗлатоОткарал той със райското Пежо.Свети Петър Старият ЧеКист,Дето се не лови на Пиниз,Той кражбата открил,Златото преброил,А светеца Уволнил...

24

Анонимен

преди 3 години

то това го каза доц.Мангъров още в началото -къде сме сега по-надолу от там откъдето почнахме благодарение на щаба и Б.Б той им нарежда нали е специалист по всичко

23

Шопо

преди 3 години

Вирусът е в една друга общност...

22

e

преди 3 години

БЯЛА МАФИЯ И МОШЕНИЦИ.....И С ОСИГУРОВКА ДА СИ,ПАК ИСКАТ ПАРИ ОТ ХОРАТА ЛЕКАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ.....ТОВА АКО Е ДЪРЖАВА.....*** ДЪРЖАВА

21

Анонимен

преди 3 години

съжалявам че не мога снимка да кача от Варна, идилия спокойствие без пришълци. Нищо му няма на плажа, кристал вода.

20

до19

преди 3 години

голем кеф на море без шопе,шоплука се пече на Гърция,казано по шопски иначе на бг е е софиянци плажуват в Гърция.

19

Анонимен

преди 3 години

А към БЕТОНОМОРИЕТО няма никакви опашки! Защо ли?

18

Анонимен

преди 3 години

Бялата мафия..

17

Като говориш:

преди 3 години

Имай предвид, че леко така мисля какво пиша и говоря. Вирусът на Бяс е много по-агресивен и гаден от Covid! Антителата, които се развиват за Бяс са като терминатори, а Covid е плюнка! Така че аз твърдя, че копелетата много отдавна са се сблъскали тотално и не мислят логично. Тоя колективизъм дето са го пласирали за да може ти да обвиняваш много силен индивидуалист, че е написал таратор тотално ми рече да одиш в стадото за заколение и да ти не кажа една дума повече!

16

Много отдавна:

преди 3 години

Вирусът на Бяс както и Тифът сме им намерили цаката - как точно питай студентите втори курс медицина. Какво е Covid? Бяс без увреждане на нервната система - и тук се вижда нещо много интересно. Айде бас, че Covid има същите антигени като на бяса! Следователно левкоцити, който унищожават бяса има много голяма вероятност около 99% да го смачкат тоя вирус като настинка. Бясно куче хапало ли те е? Мен да!

15

До Таратор

преди 3 години

Войната в човешкото тяло никога не спира. Едни малки клетки постоянно нападат и други клетки постоянно ги убиват за да останеш жив. Вирусът на Бяс е един от най-старите прескочили между видовата бариера. Той обаче се разпространява чрез ухапване, а не въздушно капков път - атакува белите дробове и алвеолите, както и централната и периферна нервна система! Да ти звучи познато?

14

ДО 13

преди 3 години

Може ли пак да повториш - написал си Таратор .Малко по сбито .Не сме длъжни да знаем какви Бръмбари имаш в главата .

13

Някога ...

преди 3 години

Много отдавна една от учителките ми по математика сложи една задача на дъската! И тя щеше да я реши ама с извеждане на допълнителни линии ала бала .... Гледам я аз тая задача и си викам, Абе не може да няма по-често решение! Гледам по-внимателно - сещам се за просто старо правило принципно в друг клон от математиката. Пускам решението - десет пъти по-просто и работещо! Поздравления колко народ пукна и к'во пари похарчихте за нищо! Good old rabbies!

12

Анонимен

преди 3 години

Има и една масова категория "умник с клавиатура и нет". По характеристика са публика на *** и ***. Поради ментални липси, са неспособни на задълбочено вникване в материята, но материали трябва да се пишат и коментира. За това всеки проблем го обръщат на интрига и харесване на позиция по темата. Взаимно се манипулират на групов принцип и често достигат до пълен разрив с действителността, но винаги намират опора в конспиративните теории, а там може да се пише и коментира, безцелно цял живот

11

К'во толкова мо

преди 3 години

Да стане - зимаш пациент болен от Covid, био му посявка от бяс! Чакай 24 часа да се развихри малко. После бии ваксина за бяс и остави пациента да се бори! Най-лошото, което може да стане е пациента ***, ама и без друго е пътник. Обаче, ако левкоцитите или от другите войничета смачка ваксината, после смачка бяса и понеже протеиновите вериги са сходни и ако смачка същото левкоцитче и Covid и този патерн се запомни, какво имаме момчета и момичета? Пациент с индивидуален имунитет!

10

Айде сега ...

преди 3 години

Понеже ви казах понятието индивидуален имунитет и как да го направите искам следните личица в затвора доживотни - Николай Василев, Симеон Дянков, Милен Велчев, Даниел Вълчев и Симеон 2 Сакскобурготски + едни 500 милиона лева от сметките на Майкрософт и ЦРУ в хазната от където сте ги откраднали. За Васил Божков ще си говорим друг път! Чудовище се убива с чудовище момчета и предпоставки от средата. Айде пробвайте де! Ами ако стане?

9

Анонимен

преди 3 години

А кога се очаква да си тръгне от нашата общност, приблизително ако можеш да кажеш?

8

Анонимен

преди 3 години

До 1Втората група са 95% от останалите.