105

Анонимен

преди 3 години

Добре де как ще се докаже кой колко е взел.Има нещо гнило в цялата работа.

104

marquise

преди 3 години

Окръжният прокурор на Разград е явно слънчасал, видно от безумният му апел за връщане на надвзети суми. Няма как да се докаже, колко пари в повече от заявеното е получил всеки клиент на банката ползвала банкомата. Ако обвиненито докаже размерът на надвзетите суми в един съдебен процес, то прокурорът може да бъде предложен от БАН за Нобелов лаурят по математика.

103

Анонимен

преди 3 години

Я стигаг лупости ...как така,работил съм инкасо ,всички банкомат се следи,как ще раздава пари,без да се разбере

102

Аз

преди 3 години

До Бай хойНали се сещаш, че всяка транзакция се запаметява.

101

Гост

преди 3 години

Всъщност ще ги върнат. Преди години се беше случило същото в Стара Загора, хората чакаха на опашка пред банкомата, радваха се... След един два месеца от банката им отвориха поименно по един овърдрафт (кредит) на всеки, който беше теглил, нали се сещате, че засичат данните по картата. И така ...

100

Бай хой

преди 3 години

Нищо не им връщайте.Плашат гаргите,няма как да докажат кой и колко се е възползвал,така че да духат супата

99

Анонимен

преди 3 години

Къде е банкоматът точно ... ?:)

98

Дядо казваше:

преди 3 години

За пари чедоуууу... и човек са убива!

97

Анонимен

преди 3 години

Като ги пребият като кучета от ЧСИто да видиш Кан бързо ше връщат.

96

Брутално

преди 3 години

и същевременно обидно за интелекта на всеки човек обяснение.Това е полет на технологичната мисъл направо.Нима някой се опитва да ни убеди, че банкоматът не сканира всеки копюр по минимум 25 различни белега и стойности, а просто взима едни хартийки от щайги и ги подава през един прорез? А къде са данните, които при всяка транзакция се обработват и изпращат онлайн в реално време?Що не се казва щайгосортировач с броячна функция, тогава?

95

Саксофонов

преди 3 години

Банките малко пари ли дерат от такси? Един превод в 3 лева, от една банка в сметка в друга - 6 лв. Само, за да внесеш едни месечни осигуровки трябва да дадеш 10-20 лв. Я ги сметни от всички клиенти на банката на ден?

94

АТМ

преди 3 години

А минговците мислите ли че ще ви ги върнат ? Хайде отидете да ги вземете от тях де! Или закона за тях не се прилага

93

Недоумяващ

преди 3 години

Защо хората трябва да върнат парите? По тази логика и парите за винетки трябва да се връщат, когато човек неволно допусне грешка при въвеждане на данните. Защото е човешко да се греши. Да ама не. От институциите казват изрично, че погрешно дадени пари за винетка, не се връщат. Или както Стефчо го е казал:Кьорав карти не играе. Така, че ако някой върне парите е голям б.удала.

92

Анонимен

преди 3 години

До СтефчоНяяя вращаш ли ... га дойдат баткити с бухалки не ше враюааш чиии .... ша повръщаш!

91

стефчо

преди 3 години

Никой не е длъжен да ги връща щом са некадърни да се оправят. "Кьорав карти не играе "-казват хората!

90

Анонимен

преди 3 години

Според мени туй ся то е тактика на банкатаВидиш ли нас аъее храст ТЕС пари и ако не ги върнеш опаалаааааа ша та изчиластрят и ли кажатАХАААА КОНПРАЙШ УЕЕ! Крадеш на! Ай ся дай къщата! Як ся ти и децата ти длъжки ... ДУ живот!

89

kirasirrav

преди 3 години

Е да, англичаните ги намирали и предавали на полицията, ама когато не се яви собственика (както е било и в тези случаи ) парите се дават на намерилите ги, просто се изчаква някакво време (месеци беше но не помня точно). За този банкомат на мястото на банката бих подходил така: паднал им се някакъв късмет на хората добре, на всеки изтеглил да оставят някаква сума (примерно 1000-2000 лв. безвъзмездно ) и да искат само горницата...но и това трябваше да стане овреме...сега се сетили в кризата :)

88

Анонимен

преди 3 години

До 88Млакни уеееее! Хубуй дайм на ората! Нещо д свидят и те малкомщайатийци! Бе кат теби! Гадняяяяяр!

87

Sichtpunkt

преди 3 години

Мирогледа на човек се определя от неговите възможности за всеобхватно възприемане и асимилиране на на определена база данни.

86

балама

преди 3 години

Ако се оплачеш в банката - със сигурност ще ги възстанови. Знам го от истински случай........................Аз ти вервам.