69

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканИдеята някой експерт да доказва нещо на очевиден ***.от е крайно непродуктивна. Вероятно не сте способен да го осъзнаете, така че продължавайте с ръсенето на умни мисли!

68

САВЕЦКА USA

преди 3 години

............ЗА ВИРУСА ВЕЧЕ Е КОТУ ЗА БАЦО.....ИМА *** *** НЕ Е ТВА КОЕ ВИЖДАТЕ И Е 200 КИЛА !.........

67

Истукан

преди 3 години

Да ми докажат смъртен случай с аутопсия и тогава ще повярвам, че се умира от коронавирус. Аутопсията искам да се направи от независим лекар, който не работи под натиск от държавата и света. Ако се докаже, че няма такъв вирус и аутопсията показва, че човекът е починал от друго, тогава болезнено ще го начукам на всички и ще извикам журналистите и медиите да снимат истината. Искам доказателства, не вярвам на приказки от 1001 нощ.

66

Анонимен

преди 3 години

Дръж се Швецио, идваме да те изпреварим!

65

Истукан

преди 3 години

Всичко е така добре нагласено и скалъпено, че да повярват всички. Е аз не повярвах и не можаха да ме излъжат. На приказки не вярвам, а на действия и реални случаи. Ако се разследва всичкото това от независими медици и органи, които не са под натиск от някъде, истината ще е съвсем различна от тази дето мислите.

64

Анонимен

преди 3 години

До изнервенИзпий си успокоителните.Пневмония имаше преди да измислят короната.

63

изнервен

преди 3 години

А бе стига с тази глу.пост да пишете като придружаващо заболяване пневмония. Ами нали точно коронавирусът причинява пневмония.

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 66От правителствата след това очаквам още по-малко.

61

rudi

преди 3 години

Какво ли не прави глупостта и лъжата. При 30 заразени блокираха страната и ни вкараха в кошарите с КПП, задължително носене на маски.. Когато скочиха над 100, премахнаха мерките. Значи в аптеката с маска, а на игрището, в дискотеките, кръчмите-без маски..Т.е, тука-има, тука-нема. Границите отворени. Къде е логиката, другари комунисти. Как да ви се вярва, че нещо правите.

60

Анонимен

преди 3 години

До ВасилевЦепиш мрака с тъпотията си.

59

Пазете се приятели

преди 3 години

Явно този вирус не е пуснат току така.Вече 6 месеца шества в над 200 държави по света и заразените достигнаха 10 милиона а експерти казват че наверно броя е от 5до 10пъти по голям или между 50и100милиона.За тези които казват че е грип задавам един просД въпрос:Кога през лятото сте боледували от грип и на ден по света са се заразявали по 150хиляди?Пазете се приятели защото се вижда и с просто око че всички държави които почти пребориха заразата отново имат пик на заразените.Китайците ни прекараха

58

Истукан

преди 3 години

До АнонименВсе още пък има балъци дето вярват на политическата игра корона.

57

Василев

преди 3 години

Редно е втози час и в този миг , всички НПО , всички сериозни работодатели, всички медии, всички аналитични центрове, всички социологически агенции, кото са цуцали от обществени поръчки и еврофондове, да излязат и да дадат едно рамо на Бати Бойко, защото предстои нова партида евофондове милиарди 16 каймета милиарди евра, които пак ще бъдат раздадени на послушните и удобните хора!!!Излизайте и ревете с пълно гърло Бати Бойко, Бати Бойко, ти си нашия геройко!Селяни прости вие сте валат!Джил!ЦРУ

56

Анонимен

преди 3 години

С това некадърно правителство толкова. Нещо друго ли очаквахте?

55

Анонимен

преди 3 години

Все още има мaлoyмници, които смятат, че хората си умират от другите заболявания, а коронавируса според тях няма нищо общо.

54

Анонимен

преди 3 години

Нови 81 човека - така е с правителството на Бойко Борисов. Ако беше друго правителство сега щяхме да имаме под 100 заразени и всичките дошли от чужбина и още от границата поставени под карантина.

53

Истукан

преди 3 години

Продължават да лъжат. Как да им повярвам, че починалите хора от пневмония, са починали от коронавирус? Е пневмонията им не е коронавирус, сори. От пневмония се умира и без да си заразен с корона.

52

Василев

преди 3 години

Бойко , *** си си мир и отведи с теб всички герберски калинки , послушни прокурори и коалиционни партньори по софра и еврофондове!!!Агент Нейтън Рийзе!ЦРУ!!!

51

аз

преди 3 години

Златенка плачи за зверска хремка, па може и да я цъкне тоя вирус, голям мерак има.

50

Анонимен

преди 3 години

До Златена Много си заядлива, май не си мандръсана скоро.