89

Анонимен

преди 3 години

Броят на заразените пак е по-голям от броя на оздравелите. Това е зле. Обаче туризмът трябва да живне...Като и да се предпазваме индивидуално, все сме в риск.А и българските работници, заразени в немските кланици, ако рекат да се прибират ще стане забавно.

88

.

преди 3 години

До 87Ама ти лично ли им свети на всички починали до един, за да твърдиш, че това било онова и били починали точно от хиперимунна незнамсикво, предизвикана от крорнавирус? Или е много лесно да се тролва категорично из нета, пък то все някой ще се върже като бутнеш два-три термина.

87

Алекс

преди 3 години

Колко от новите са от махалите? Колко са от религиозната сбирка на онези от махалите, откъдето тръгна огнище на зараза? Цифрите имат смисъл, когато са в контекст. Иначе са просто цифрички, които всеки си манипулира както иска.

86

Я па ти..

преди 3 години

До Истукан 70 Пациента може да е починал от друго , но с помощта на вируса.

85

маймун

преди 3 години

Както е тръгнало пикове ще има към средата на всяка седмица и сериозен спад в неделя. Разбира се ако няма някой нов запис, публикацийка, комикс, снимки и/или други подобни увеличаващи заразените фактори.Предричам.

84

Анонимен

преди 3 години

Това, което в случая наричат пневмония, е задръстване на белите дробове вследствие на хиперимунна реакция на клетъчно ниво. И единствената причина за това е коронавирусът.Post hoc ergo propter hoc. ;-)

83

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 83 Коронавирусът може да се изкара много леко, но може да се изкара и много тежки при здрави хора. Това е проблемът и затова не може да се неглижира.

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 81 Това не е вярно!. Страните,които не спазват мерки като Швеция- имат най-много смъртни случаи на глава от населението в Европа. За разлика от съседните й Норвегия,Финландия, които спазват мерките.Великобритания и САЩ също не спазват строги мерки до определено време и затова се получи бум на заразените. Да погледнем България- при спазване на мерките - межу 4 и 35 заразени. При неспазване по 100 заразени.

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80 Ами правят се аутопсии, една част от поичналите се правят аутопсии. И повтарям - от коронавирус загиват и млади и здрави хора, както и на средна въззраст и здрави. Достатъчно е да се погледнат жертвите.

80

Анонимен

преди 3 години

До ПневмониятаПневмонията е придружаващо заболяване на грипа и на корона вируса. Корона вируса може да се изкара с много леки симптоми без пневмония и без дори да се усети както е при мнозинството от случаите.

79

Пневмонията

преди 3 години

не е придружаващо заболяване, а пряко следствие от заразяването с коронавирус.

78

Анонимен

преди 3 години

Страните които не спазват мерки имат същия брой заразени и жертви сравнено с други които спазват мерки, дори по-малко.

77

Анонимен

преди 3 години

До АнонименA на теб кой ти каза, че се правят аутопсии?

76

Анонимен

преди 3 години

До Истукан А на теб кой ти каза,че не се правят аутопсии? Ти не четеш ли колко хора умират от коронавирус и неговите усложнения без да имат никакви други заболявания. Както тези хора,починали вчера, двама,от които здрави. Да си чувал,че вирусът в някои случаи предизвиква цитокинова буря, което е свръх реакция на имунната система и това понякога причинява смърт? Силната имунна система може да бъде и опасна.

75

пияница мистик

преди 3 години

До САВЕЦКА USAтъи я дрогарьо като доиде нянкова на влас с БЗП и ша спре коронката ша изчезне направо и никои няма да умира

74

Дон Кихоте

преди 3 години

За САРС1 и МЕРС ваксина няма все още. Значи след около 20 г има надежда да намерят нещо срещу САРС2. А до тогава - яжте, пийте и си носете новите дрехи.

73

БСП

преди 3 години

Пенсионерите намаляват. Кво праим на изборите???

72

САВЕЦКА USA

преди 3 години

..........ГЛЕ СА.....*** СЕРИОЗ......ВИРОСА Е ПРИЕТ НА КОНГРЕС.....НА ГЕРБ......С ГЛАСУВАНЕ......И РЕЗОЛУЦИЯ.....ША *** ИМА ДОКАТУ *** ИМА И БОРИСОФ......НАЧИ МОЕ И 1000 ГОДИ !......ТОЯ СЛУЧАИ ВЕЧЕ Е РЕШЕН.....БАЦО Е ГУВОРИЛ С 200 ЛИДЕРИ.....И СА ТРЕА А ДЕИСТВАТЕ......ПУКАЗА ВИ ЧЕКМЕЖЕТАТА С ЕВРАКИ.......ША ГИ ДАВА ЗА БОРБАТА С ВИРОСА !.....ЗАТУВА АИДИ ПО ДИСЦИПЛИНИРАНО !.....

71

САВЕЦКА USA

преди 3 години

До Истукан......КВА АТОПСИЯ КУГА БАЦО Е ГИНЕКУЛОГ ?.....Е ЦВЕТКА Е ИЗЛЕКУВАНА !....

70

Анонимен

преди 3 години

Този вирус е по-фалшив от кацането на луната, но и в двата случая става дума за парите на будаллите.