9

R

преди 3 години

До АнонименАма верно ли .

8

Анонимен

преди 3 години

Чатовете на Влади Горанов с Божков бяха далеч по-интересни, но Гешев твърдо реши да не си ги причинява.Сега обаче с радост разпространява други чатове, с пояснителни бележки какво има в прикачения файл (без разбира се да даде прикачения файл).Но всичко е точно :).Колко ли са се мъчили докато успеят да намерят някаква връзка (каквато и да било) с президента, че да могат да хвърлят и малко кал върху него.

7

Малко подробности...

преди 3 години

Радев го харесват , само далаверджийте на Партията , контактували с него и секретарката му П.Узунов ! Хората се питат , как Бобоковите правят пари , за сметка на здравето на българите от бо.клу.ци , компромати , интриги , рекети и откровенни заплахи...в стил "Решетников и КГБ"!Ти питаш ли се , бре...

6

Анонимен

преди 3 години

Гешев, трябва да ви стане ясно и на теб, и на севдето, че действайки по този начин хората все повече започват да харесват Радев и все по-малко ГЕРБ...

5

АУууууу...ЩО ТАКА,БЕ

преди 3 години

То затова вървят разни "компромати" , бе...ха,ха,хаааааааааааааааХората на Румен Грипена и Крушовската *** , яко са сгазили лука и болката е голееема.Гешев, пак ше вади кътни зъби на комунигите..за ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРИЯ!ХА , ДАНО...!

4

Анонимен

преди 3 години

Нахъсаното прокурорче с бръснатата глава не е много на фокус - Нигерия, Либерия, либийски, либерийски... и то не знае какво приказва, милото... Много зор си дава, Гешев ще го погали по ***.

3

Леля Фемина

преди 3 години

дали ще имаме скоро жена президент?

2

Анонимен

преди 3 години

Радев, подавай оставката!

1

Анонимен

преди 3 години

Bg prezidentstvoto raboti samo za priatelite si...a nie da mu plastame masrafite?! Ne e poznal.Nezabvano uvolnenie na RRadev.