32

Анонимен

преди 3 години

баш ми е зор за Северна Корея

31

Как?

преди 3 години

Първо-трябва да разберем тия откачалки ли са или не са? Второ-ако не са- то в кой стадий на граденето на социализма са? Начален, РСО или трети последен-дет аха да влезат в комунизва,или вече са в комунизма?После като определим стадия-да четем в дебелите книги *** Маркс и Ленин кво са прави! За консултанти-може да се ползват Нинова,Станишев и най-вече-Елена Йончева- тя си е пълно куко,доста ще помогне! И след като нищо не разберете-теглете им една и ги оставете да ***!И който иска-да бяга при тях

30

Анонимен

преди 3 години

ЗАНИМАВЙТЕ НИ ВИЕ С ТИЯ ЗАТВОРНИЦИ. А ГЛАВНАТА ТЕМА ДНЕС Е, ЧЕ СНИМКИТЕ СЕ ОКАЗАХА ИСТИНСКИ СЛЕД ЕКСПЕРТИЗАТА! ДУДУЦИ!

29

толерантен

преди 3 години

"Знаците" на Ким, могат да се "разтълкуват" и изразят най-добре на сръбски. Той е най-богатия език, за целта.

28

Гаро

преди 3 години

Гледат на С Корея в чинията и гадаят....дали няма да изядат дървото....

27

пияница мистик

преди 3 години

Ами питайте платените съветски *** и другарите пенсионери, дето по цял ден дращят тук. Те са експерти по режимите и диктатурите, знаят кой тиранин какво прави и защо го прави. За тях демокрацията е равна на гейщина, нищо че двойно по-малка по площ Европа има половин милиард население, а любимият им Джуджистан има само 140 милиона. Видно е къде са повечето гейове и не се плодят.

26

С.Корейски гадател

преди 3 години

Ама те и знаци ли изпращали ? Баа го . Че то до сега се вееше само един срееден пръст към Тръмпосаните заплахи да си прекратят ракетните изпитания . Ама той и Дончо миряса и вече не му пука и се спря със заплахите щото видя че никой не го слуша . Дори обяви Ким за негов най-добър приятел . За всеки случай ако тестовете на ракетите излязат сполучливи и се окаже че достигат безпроблемно до Вашингтон.

25

Анонимен

преди 3 години

Гледам протеста на хората срещу това,да се превърне в джамия,първата християнска църква в Константинопол и света - "Света София".Пишат и че църквата "Света София" е била превърната в джамия след превземането на Константинопол от османците,аме - не ,не е вярно,ислямизацията на Балканите започва чак през 16 и 17 век,тогава масово се разрушават църкви от турците или се слагат минарета върху църквите.По-рано е имало кланета и геноцид срещу населението на Балканите от турците,но ислям не е имало.

24

Анонимен

преди 3 години

*** статия.Навсякъде е така.Власта по цял свят крие истинското си лице и управлява с демагогия и пропаганда, така че нищо ново под слънцета. Ич не ми прави впечетление колкото и да се напъва автора да рекламира "свободния свят" ала бала

23

Анонимен

преди 3 години

До Гадател Какви комунисти ,там няма комунистическа партия . Има, някаква трудова ,народна партия и никъде не пише комунистическа .Ехо о о !

22

Анонимен

преди 3 години

Радвайте се че ще сте последните хора на тая Планета и ще видите краят на човечеството.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен И РАЙКИН БОБ ДА ХВЪРЛЯТЕ , И КОКАЛЧЕТА ,ПАК НЯМА ДА РАЗГАДАЕТЕ . ПРОСТО НЕ СИ ПОПЛЮВАТ, КОРАВИТЕ КО ПЕЛЕТА .МОЖЕМ САМО ДА ИМ ЗАВИЖДАМЕ И ДА ПЛЮЕМ .

20

Анонимен

преди 3 години

До българин Хм ! Демокрация ??? КЛИШЕ

19

Анонимен

преди 3 години

"" Как да разгадаем знаците, които изпраща Северна Корея "".....................Ето така:Ким Чен Ун - дайте ни долари да си купуваме мерцедеси и да си поръчваме френски деликатеси по самолета и не ни закачайте, защото строим комунизма ... аз и сестра ми.

18

Анонимен

преди 3 години

Аз пък се чудя дали Тулупа си плаща за жиголо й какво е съдържанито на нощното шкафче?! От снимките виждам, че поне 30г ще му уплътняват втулката по 3 пъти на ден, добре се е постарал тоз Еднокнижник!Освен, ако вируса не сложи Корона на Краля-Слънце, да го еббем у Тюффлека мазен!

17

Анти-Сорос

преди 3 години

Знаците означават това, че КРАВАРИТЕ да не се месят в политиката на суверенни държави и да не създават военни конфликти по целия свят!!!

16

МНЕНИЕ

преди 3 години

Журналиста от САЩ не може да открие тайните знаци ?Аз ги открих - Северна Корея гледа Рамбо 2 , Манастира Шао Лин , Влакът Стрела , ...

15

Любопитко

преди 3 години

На мен пък ми е любопитно, какви ли знаци дава чекмедженцето на Бойко? Може ли вече да се затваря, не може ли? Кънти ли на кухо или пък прелива? А бе, ей такива едни знаци, дали могат да се разгадаят.

14

Анонимен

преди 3 години

Имаше една песничка с грешен превод. Че сега втората част от гадаенето. Нямали това онова били тсакива онакива пък американците се крият в килерите си при пуск на ракета. После като излязат и гледат че корейците пак са ги хакнали.

13

Totenkopf

преди 3 години

Статия без никакъв смисъл и съдържание.