12

Анонимен

преди 3 години

1. Никой не го е питал2. Едва ли кадър на Симеоново може да направи оценка доколко един финансов план е балансиран3. Ало Ваньо, суджици, опраскай ги, Мишо Бирата, НАП, Костинбродски бюлетини, Нови Искър по Нова година, ИТ кард, Божков, апартаментгейт, къщи за тъщи, ремонт на ремонта на ремонта, гален по главите от папи, конграчюлейшън, кърджалийска проста питка, милион евро и пищов на нощното шкафче

11

Анонимен

преди 3 години

До Хаджи ГенчоАз също си мисля такова нещо!Бойко е оцелял защото е безобиден и шут, но се харесва с това, само че прекалено му лъсна "интелегентността" и вече е вреден за държавата.То само като *** чуеш как приказва и се чудиш - този наистина ли ни е премиер....ха ха

10

Хаджи Генчо

преди 3 години

За 8. Баце, ти задаваш интересен въпрос, вярват ли западните на Бойко? Сигурно и ти имаш такъв опит: дали в твоя класа, или във взвода (ако си служил), в семинарната група, в отдела и т.н. се е случвало да има някой екземпляр, с който всички се забавляват. Не го вземат на сериозно, той все плещи някакви безсмислици за да се прави на интересен, другите го потупват по рамото и толкова. И този се е проявявал като шут но е бил безопасен защото се е съгласявал с всичко и с всички. Сещаш ли се?

9

Бедняк

преди 3 години

Какво подкрепя Бойко? Типично! Та то няма още нищо конкретно, Току що фон дер Лайн се оплака че държавните ръководители не се разбраха по плана. Но Бой ко казва "да" без да е разбрал за какво става вхпрос.

8

Баце

преди 3 години

Изчакайте да мине Юли месец, ще ви вкарам в банковия съюз...ела тука *** сладурано кърджалийска П такава....хахахах.Чудя се на този лъжец и *** дали му вярва някой на Запад или просто се подсмихват и е удобен.

7

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовЕдинственото блокиране на бюджета, което слънцето може да направи, е да си заключи чекмеджето на нощното шкафче.

6

Ага

преди 3 години

То шкафчето на Борисов и то е доста балансирано

5

Христо Христов

преди 3 години

До 3Една страна може да блокира бюджета. Друг е въпросът, че България (в този случай не само боко, а и всеки друг) не е в позиция да го направи.

4

Анонимен

преди 3 години

Баце за АЕЦ "Белене" ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да бъде и ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН.....

3

Анонимен

преди 3 години

Вие мислите, че някой пита Борисов какво решение да вземат в Брюксел ли?

2

Нане

преди 3 години

Ей на това се казва, луди умора немат!Създаваш си сам, яки проблеми, и след това измисляш планове за възстановяване...

1

Анонимен

преди 3 години

Планът е вкаран с 200, а на евролидерите много им е харесало.