11

Чак Пръндел

преди 3 години

Преди малко лицето Офч заяви сензационно,че е открило маянски знаци по стените на древен *** на Перперек.Лицето е попаднало на находката след като само е използвало *** и стените му .Спорен е все още фактът дали става дума за истински пиктограми или случайни фекални обмазки.Проф Офч заяви ;че на вкус и цвят те наподобяват съвременните ,а същността им ще разтълкува срещу сто хиляди от Министерството на културата които са му редовни спонсори.Очаква се утре там са осъмне и премиерската джипка

10

Анонимен

преди 3 години

Тая деребей е съветник на последните министри на културата и президенти и папка пари от няколко места.

9

Овидий

преди 3 години

Е,и ние писахме!Има какво да четете за Рим и дивите еврепейски племена.Обаче за пръв път неук и насила изучен примитив пише за развита цивилизация.Горко на маите,че това нещо е оставило върху хартия обяснението си за тях.За Бога българи не купувайте простотиите му и докажете ,че сте разумни.А този гъвньо Бог да го съди.То не е дубре с акъло бре .

8

Добри Войников

преди 3 години

Тоя измислен историк що ли не е останал в джунглата?Събратята му *** щяха да си имат достойна компания Не се ли пита никой кога това същество ходи на работа и от къде има пари да обикаля света а щерка му да учи в чужбина в скъп колеж.Като е родолюбец/платен от Мин на културата /що не записа щерка си в Перпепекския колеж а трябва да е в центъра на Европа.

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8А бе, карай да върви, ама на българския данъкоплатец вече му е доста нанагорно. Не му е все тая кой къде си развява перчема, за да открие, че маите са строили пирамиди и че по едно време цивилизацията им взела, че западнала.Това са го установили още конкистадорите преди векове.

6

Анонимен

преди 3 години

Всичко Мара втасала,само не се сресала!И за Атлантида да каже все тая,ами карай да върви!

5

Казах ли ви аз, че

преди 3 години

БАН ражда само гении, особено когато са от категорията "Таткото професор и синът професор"?Правиш една туристическа обиколка из Мезоамерика, не на собствени разноски разбира се, и откриваш топлата вода!Пита се в задачата, професорът дето и татко му е бил професор в същия институт на БАН, дали има и най-малка представа колко са научните експедиции, работили в тези три държави и какви грамади от научна литература са изписани в резултат на въпросните експедиции?Той баба си ли ходи да търси там?

4

Т.Шак

преди 3 години

Стига да не е с българско държавно финансиране, нямам нищо против професорът да ходи където си иска, да си уплътнява времето с глупости.

3

ганьо

преди 3 години

Очакваме сензационни открития, че маите са били и те рицари тамплиери!

2

Анонимен

преди 3 години

Този обикаля света на наш гръб и след това плямпа глупости.

1

Винету

преди 3 години

Маите са говорели на северномакедонски диалект, точно по туй време обаче е минал един вирус, маите са измрели, после е имало и потоп и тъй се е загубило знанието как се строят пирамиди в джунглата със дървена томахавка.