99

Анонимен

преди 3 години

То и настинка не се умира. Умира се от усложненията.

98

Анонимен

преди 3 години

Баш па излишни ...

97

..

преди 3 години

До АнонименПрави си. На практика директно от вируса не е умрял никой. От вирус по принцип не се умира. Умира се от усложненията, обикновенно бактериални инфекции.

96

Българ

преди 3 години

Не пишете нищо за България. Тук засега сме на плюс, т.е., тази година имаме по-малко смъртни случаи от миналата. И да превеждате excessive като "излишен" в случая е неуместно.

95

Анонимен

преди 3 години

Това е спекулация.Никога не може да се каже, колко "повече" са убити от КВ, след като никога няма да научим за колко точно летални изхода е виновен той.Далеч не всеки починал с такъв вирус е точно негова жертва.Това и децата го разбраха отдавна.

94

Анонимен

преди 3 години

До HandelАбе П'апагал, ти ли си най-умния, че да се опитваш да изкараш всичко лъжа, а твоите съчинения са "абсолютна истина"...?

93

Логиката Не Ми Куца!

преди 3 години

Как е направено произведението bace_nanka.jpg?Лесно: Божков е пуснал обява в подземния OLX, че купува компромати и плаща щедро, а ЦВ ЦВ има нужда от кеш, за да направи партия и е продал бившия си първи.Типичен случай на предателство. Това го има във всеки учебник по история, но когато си прехвърлил единствено 20-30 листа от книгата Винету за парлама, но не и "Владетелят" или "Изкуството на войната" нормално да не си подготвен...То требе малко акъл, г-н Ченге... ПХАХАХАХА

92

Нещо не се връзва

преди 3 години

Божков нали уж финансира БСП.."Граждани за Европейско Развитие на България" (в кавички) му гласуват доволни закони..Цветанов се маха от ГЕРБ... БСП си трайкат удобно...Нещата са не-случайно свързани, казвам ви...Както се пее в песента на Слави "Ей, ***", май верно "няма ляво и дясно". Всичко се е омазало в едно голямо го*но.Жалка гледка... по простата причина, че се правят на силни, а са по-слаби от най-слабите. Грозно е. Неспособни са. ФАКТ! ТОЧКА! ИСТИНА! БЕЗСПОРНО!

91

ЛОГИЧНО!

преди 3 години

Кой е снимал снимките bace_nanka?!Много просто. Заинтересованите лица към момента са Цветан Цветанов и Васил Божков...Така. Да развием хипотези:- "Как би могъл да е Цветанов?" - взел е компроматите от сводник, по време на операция по задържането или след това, като разменна монета- "Как би могъл да е Божков?" - започнал е да изкупува компромати срещу Борисов и плаща щедро.- "Как би могъл да е Радев" - заповядал е на НСО да направят постановка, докато Бойко е в чужбина.Това са опциите.

90

Handel

преди 3 години

"Но поне още 130 хил. души са издъхнали по време на пандемията по различни други причини"Пак някаква стъкмистика. Само от катастрофи само в Щатите средно годишно умират 38,000 души... тия броят ли се или и те са от коронавируса? Въобще ако вземе "правилните цифри" и добави, извадиш, умножиш и коренуваш коагто ти трябва винаги можеш да получиш каквато цифра искаш.

89

:-) pomagai

преди 3 години

bace, pomogni s edna-dve banknoti ot twoite :-)pi4 si

88

500 EВРО ПАЧКИ

преди 3 години

Слави Трифонов никога няма да си легне с крадени пачки и патлак. Слави не е ченге с връзки в ДС. Той си е изкарал парите с риск и труд! Тия пари дето Боко ги краде за 1 месец, Слави ги изкарва с честен труд за година, плаща им данъците, тегли си ги, прави си ги квото иска.Ако Славуня го снимат с пачки, ще се вдигнат само завистници. С Бойко не е такъв случая обаче... случая с Бойко е ПЛАШЕЩ!За това ще гласуваме за него.

87

Анонимен

преди 3 години

Методът е неточен, защото не е съобразен с демографския състав на населението. Ето това е пример за опростачването на цивилизацията.Писна ми!Човечеството няма интерес от лансиране на посредствени индивиди.Смятах, че социализмът е върхът на посредствеността, ама не, демокрацията е!

86

Анонимен

преди 3 години

А бе, защо в САЩ плячкосват магазините?

85

Ленд Лизов

преди 3 години

До Анонимена кво искаш да пият, боярищник за вана ли?

84

Анонимен

преди 3 години

А бе, в САЩ защо пият белина?

83

Анонимен

преди 3 години

А кого ще си изберен на мястото на ГЕРБ?

82

Анонимен

преди 3 години

В една африканска страна бяха да ли проба от плод папая, дали му име на човек, възраст и т.н. и учените направили тест, и открили, че е заразен с ковид-19.

81

Евро Пачки и Кюлчета

преди 3 години

всичко е на 6+

80

Анонимен

преди 3 години

А защо като има епидемия в Африка, не са се изпонатръшкали при условие че там хигиенета и здравеопазването са в окаяно състояние и не спазват никакви мерки? Или да изчакаме още 8 месеца, и ще се изпонатръшкат?