11

Неоспорим факт

преди 3 години

До АнонименКогато Джон Маккейн е пилотирал изтребител и се е сражавал за Америка във Виетнам перчемът Тръмп се е криел под леглото и е плачел на тати да не пуска лошите нахални военни дето му все носели повиквателни за казармата .ШЕСТ пъти ми носели повиквателни от наборната комисия ... и шест пъти Тръмп се правел че го няма скрит в зад гащите на татко си .

10

Анонимен

преди 3 години

Свалете от власт руския агент, Оранжевия клоун,че ви скара с всичките ви съюзници. Циничен, неграмотен егоистичен нарцис. Вечна слава и памет на Великия сенатор Джон Маккейн!

9

Анонимен

преди 3 години

До Супер"вфъща"!? Ти да не си от Конго и още да не си научил български?

8

Супер

преди 3 години

Сега да се вфъща в Конго и да си бере банани !

7

Хюго Бос до 1

преди 3 години

И защо той да няма достойнство? Защото казва истината з апротестите- причина да си наберат маркови стоки и да рушат. на вас либерастоболшевиките ви дай само разруха и кражби и това го имате за всиша ценност. Където минете е само мизерия и престъпления.

6

Хюго Бос до 2

преди 3 години

Ами като не стават. Това го има само в любимия ви комунизм- хора да бъдат назначавани заради раса, пол, религия (разбира се, без християнството) , а не заради заслуги и умения.

5

Анонимен

преди 3 години

Чакай, Кондолиза бледолика ли беше, та тази да е първата чернокожа жена?Кондолиза Райс не беше ли 66-я пиндостански държавен секретар 2005-2009 гг?

4

1234

преди 3 години

Черно к те да правят кариера в африка

3

Анонимен

преди 3 години

Trump2020

2

Бау

преди 3 години

"първата чернокожа жена, заела този пост" нямало расизъм ... Никак ...

1

Пацу Тризонета

преди 3 години

Печка,ама с много повече чест и достойнство от поданиците на толупа ...