21

Ей Кир

преди 3 години

Защо да е мюсюлманска логика Това е и християнска логика. Като не ти се живее с тези *** си отиваш. Сигурно последния час е мъчителен за всеки.

20

Анонимен

преди 3 години

По живели са си поне, до последно на работа.

19

ВЯР

преди 3 години

Фелдшерът от шуменското село Климент, който бе с положителна проба, но преди дни отказа лечение и напусна болницата, е починал, съобщи пред БНР кметът на Каолиново Нида Ахмедов. Мъжът бе на 80 години. Според Ахмедов той е отричал съществуването на вируса. Два дни по-рано почина и 74-годишната му съпруга, която също бе с положителна проба.

18

kirasirrav

преди 3 години

до 16, каква интубация? нали са си отишли в къщи и там са си умрели, те и без това не са вярвали че вируса е проблем...А за тези които споделят техните разбирания - нека се водят по логиката на мюсюлманите - ако аллах пожелае да спаси един човек, ще го направи, ако ли не, нищо не може да се направи (и не трябва да се прави ) и човека си отива

17

Анонимен

преди 3 години

Мангъровци от всички страни - съединявайте се!

16

Доцент Мухъл ви

преди 3 години

Поздравява Хахахаха хуху хехе бхааааааа

15

Анонимен

преди 3 години

На докторите не трябваше да се дават извънредни пари за коронавирус. Така ги стимулирате да интубират и да убиват хора.

14

Анонимен

преди 3 години

Как така от него тръгнала заразата.Заразата от някъде е дошла при него.А най-вероятно докторите просто лъжат и са убили бабата и дядото, за да пълнят вестниците с глупости.

13

Анонимен

преди 3 години

Нарочно ли се премълчава възрастта им? Лека им пръст на хората, възрастните наистина трябва да се пазятА някои коментатори по-долу да внимават с епитетите

12

Анонимен

преди 3 години

На 80 каквато и болест да пипнеш, си пътник...

11

Изобщо не е жалко

преди 3 години

а назидателно. Такава е съдбата на неразумните юроди, които отричат обективната реалност на вируса. А реалността му е като пешеходна пътека, която пресичаш на червено.Кой каквото прави, го прави в крайна сметка на себе си. Кармата е бясна кyчka.

10

Починал пациент

преди 3 години

Във всяка болница имат хиляди начини да ви уморят, само и само да получат пари по клинична пътека и да попълнят коронастатистиката. Освен това фелдшерът им подбива бизнеса.

9

Анонимен

преди 3 години

80 годишенотишъл е при Аллах.Дай боже всички да доживеем до толкова.

8

Анонимен

преди 3 години

И той явно е мислел, че вируса е измислица, след като е преглеждал без предпазни средства.

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Не се и надявай за обецата. Чукундурите отново ще излезат с аргументи. Лошото е, че сме в една лодка с тях, както са били пациентите и съпругатаму. Плащат нещо, което не са поръчвали. Чужди сметки.

6

Пешо

преди 3 години

До Анонимен"Нали искахте трупове. Този доктор е един достоен последавател на доц. Мангъров."Мангъров ще ти каже че този и жена му са "сухи съчки" и си им е време да си умират.Интересно ми е ако самия Магъров се разболее, и той ли ще е "суха съчка"?

5

Анонимен

преди 3 години

Жалко за човека, нека почива в мир!Платил е най-високата цена за неблагоразумното си поведение, съпругата му - също! Нека тази трагедия ни е обеца на ухото!

4

до Беселина

преди 3 години

а случайно да си чела, че е отричал вируса и не е ползвал предпазни средства и си го е ръсил спокойно навсякъде?!

3

Анонимен

преди 3 години

До БеселинаБеселинче, погал е да се заразят повече хора! До последно! Тъмна му памет! Отричал е всякакви мерки!

2

Анонимен

преди 3 години

Айде мангъровци! Нали искахте трупове. Този доктор е един достоен последавател на доц. Мангъров. Не с думи, а лично провери лъжа и истерия ли е COVID 19. Искахте да видите хиляди трупове. Тези достатъчни ли са, или трябват още?