41

Анонимен

преди 3 години

Браво Ути.Разнесе вируса в Шабла и Крапец.От няколко дни се говореше,че си заразен, и сега се потвърди.

40

Анонимен

преди 3 години

Много е дебел едва ли ще оцелее а и вируса явно мутира в много тежка форма и просто убива (

39

Анонимен

преди 3 години

Още сме в началото на пандеията.Тепърва ще ви гази Ковида.Нямате си и грам представа какъв К.. е това.НО .... ще разберете.Скоро.

38

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно, ще го държи 2-3 месеца и ще свали 10-15 кг.Ще загуби поне 50% от респираторния си капаците и т.н.И това е ако не вдигне температура.Ако се появи температурата господ да му е на помощ.

37

Плевен

преди 3 години

Скоро очакваме и да затворят завод Яна в Плевен работника г-н Шембар жена му и сина му уж са в карантина заварнали се от Англия нито си стоят утях пак той дреме у тях ходи на работа това ли е карантината

36

Аз

преди 3 години

Ути да е жив и здрав, но има да храни две невръстни близначки, а работата в кулинарните предавания намаля. Театрите са затворени, така че срамна работа няма.

35

Анонимен

преди 3 години

самолетите от Нидерландия пълни..нали щяха да бъдат през седалка. фул са никаква социална изолация има да стоим затворени и през лятото

34

Анонимен

преди 3 години

до 21И ти го казвам, защото аз съм взимал бианаболчета и сустанонче на 20 години, гърба ми е нацепен от рязкото сваляне на килограми след като спрях на 21. Разбрах го като ми каза, че за някой месец е свалил 20 килограма. Аз от 21 , не съм близвал дори ячен български протаин, който е най-добрия. Само белтъци от кокошката - прясни, мляко и мед, това е моята химия, от книгата на Арнолд. Ям здравословно и на 37 сега съм като скала и ми дават че съм на 30. Не съм маняк, но си поддържам форма.

33

Активен Борец

преди 3 години

срещу Китайската Белодробна ЧумоПроказа Ухан. Ути с тебе сме - борец си!

32

Анонимен

преди 3 години

до 21Твоя познат е в чужбина, ама не взимал една кофа химия - ти откъде знаеш, да не си му любовница? Що си тръгнал да говориш лошо за майка си в нета, ясен си ми какъв *** си вече... Вируса скапва хора които са в лошо здраве. Това че, твоя познат е нацепен отвън, не значи че не се е вмирисал отвътре. Повечето културисти умират от инфаркт след прекалена употреба на химия на млади години! Испанците и Италианците не излизат от заведенията, живял съм там и съм ги видял. Пушат, пият и замезват.

31

Секс Емпирик

преди 3 години

До СофиянецаОт оня свят никой не се е връщал още да разкаже, така че - око да види, ръка да пипне, проверявай сам как е.

30

Анонимен

преди 3 години

До До 23:На кой вирус?

29

До 23:

преди 3 години

Това е много елементарно.Хората с наднормено тегло обикновено имат повишена кръвна захар. Повишената кръвна захар е идеалната среда за развиване на вируса и т.н. и т.н.

28

Пий една ракия Ути

преди 3 години

Те много го имат,ама няма страшно болните са малко.

27

до 27

преди 3 години

ако бях аз щях да търся медийна популярност и да стана звезда, но както казах - приятел в чужбина, нямам авторските права!

26

Анонимен

преди 3 години

До до 6Що не извика телевизията да направи филм за тая трагедия. НОЩ да го пускат по брифинги.

25

Copocoид

преди 3 години

Не му желая нищо лошо на човека, но нека да не мисли, че всичко е свършило и няма да има никакви проблеми.Най-лошото на КОВИД-19 е, че ако има усложнения на заболяването, то това става много бързо. Затова си заминаха много хора в Италия и Испания - разболяват се и лекарите трябва да им помогнат моментално. Ако не, краят е ясен.Ако сте като Борис Джонсън ще има по две мед сестри и всякаква апаратура само за вас, ако не сте - просто докато чакате на опашката в реанимацията си заминвате.

24

До 23

преди 3 години

Горделивостта, също :)

23

Християнин

преди 3 години

Грешници Покайте се! Още имате време да спасите поне душата си!!

22

Анонимен

преди 3 години

Чревоугодничеството е смъртен грях!В САЩ и Канада 80% от умрелите от коронавируса са с наднормено тегло.Затлъстяването благоприятства цял коктейл от болести