11

Анонимен

преди 3 години

Кенеди (в частност убития президент Джон) е последния читав либерал, раждан някога на планетата. След него, тая сбирщина на изверги е донесла само мъка и нещастия по света.

10

българин

преди 3 години

Защо днес България.Се опитва да ни накара да бъдем съпричастни,с една Американска фамилия зад океана? Не ме интересуват тия бре! Интересува ме съдбата на д-р Борисов! Колко още ще се задържи Докато падне от високо!-:) За това пишете!-:)

9

izh

преди 3 години

До еднона УмбелияделфинРазстреляха Андропов на работното му бюро, а оставиха Горбачов да му се присмива целия свят. Явно мисленето не им е от най силните черти

8

Джедай Мастър

преди 3 години

Последна, че и от братята и сестрите Кенеди. Страхотна е авторката.

7

Анонимен

преди 3 години

Tя моли брат си да помоли Клинтън да я номинира за посланик в страната.*************************************Така Джоан е избрана за посланик на САЩ в Ирландия по време на управлението на Бил Клинтън.______________________________________Bulgaria ???

6

Анонимен

преди 3 години

Кенеди....Това беше очеВадна Екзекуция срещу целия род Кенеди!Демонстрация какво ще се случи с всеки който се изправи срещу Елита!!!Не му завиждам на Тромпета!

5

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 3 години

Умориха я тая читава фамилия. Вече могат да дерибействат свободно.... RIP Freedom RIP Humanity...

4

еднона Умбелияделфин

преди 3 години

Дръжава която убива президента си,ми е ЯСНА. точка

3

Анонимен

преди 3 години

Малееее,изглежда тези са започнали да измират още след ВСВ,а не след убийството на президента Кенеди,а писаха и направиха док. филм,че покрай убийството на президента Кенеди са избити над 50 човека.И никой не иска да разсекретява данни.Явно някой има много голяма омраза към тях или са крили някаква тайна.

2

До 1

преди 3 години

Объркал си се малко,дете!В щатите няма благороднически титли момко! Те не са монархия за да има такива !!!

1

Анонимен

преди 3 години

Те се измешаха вече с латиноси и не са повече принцове.