14

Марин

преди 3 години

Нали тия сектанти се изцеляваха чудо дейно от всяка болест вимето на Исус. Как е дал фира този пастор а не са го изцелили. Да обяснят феновете му

13

поп

преди 3 години

До Инквизицията първо прочети библията светото писание разбери какво казва БОГ и тогава се изказвай кой е сектант

12

Пума

преди 3 години

За тея дето не вярваха, че има вирус и си правеха квото си искат ..... Е повярвайте бе хора, пазете се!

11

Анонимен

преди 3 години

Още един антиваксър се срещна с силата на природата. Вируса е безмилостен, всеки който се прави на тарикат ще бъде убит от вируса. Купона не бива да спира вие си купонясвайте яко и слушайте мангъров. Успех

10

vlady

преди 3 години

Евангелските псевдоцъркви не са решение - свещениците нямат адекватен вид, нито хубави бради нито стилни униформи. Православните и арменските свещеници са много по-стилни и всяват респект с хубави бради и стилни униформи.

9

Инквизицията

преди 3 години

Този е сектант ."Господ бави но не забравя " !

8

Али Реза

преди 3 години

Да де, но никой не казва че бума на заразени от последните две седмици се дължи на Байрама и последвалия ифтар...Същото става и в Гърция, където Ксанти (главно населен с помаци) е затворен. Покрай Великден ни надуха главите да не ходим на църква, а за Байрама оставиха помаците и другите мюсюлмани да си обкалят "на ален фес" и да ръсят зараза.

7

муспи

преди 3 години

Щом е пробутано на пазаря че Христос е евреин, защо да няма ромски пастори?

6

Dr. Know

преди 3 години

Познавам го лично човека. Имам наблюдения над дейността и живота му в последните 20 години. Беше голям пример за много хора. Помогна по време на наводнението в Аспарухово и е направил много за махалите и региона. В течение съм на целият случай. Вярно е отразен от журналистите. Господ да утеши близките му и хората за които се грижеше.

5

Прав е 2

преди 3 години

Колкото и минуси да му слагате, човекът е абсолютно прав - само религията и в частност евангелизмът може ефективно да интегрира ромите. Разните НПО-та и еврохелзински *** всуе усвояват едни пари, без видими резултати. За БПЦ изобщо не става и реч, те са като импотентни ***, когато става дума за неофитство и евангелско просвещение. Някой да е чул или видял свещеник с черна калимявка да води неделно училище или да е отишъл някъде с мисия. Мисиите свършиха с учениците на Кирил и Методий.

4

kirasirrav

преди 3 години

Нека да правят повечко сбирки по махалите, но след това да си стоят там и да се уповават на обещаното от пасторите

3

vlady

преди 3 години

Голобрад псевдосвещеник без адекватно униформено облекло.

2

Анонимен

преди 3 години

Мир на праха му и вечна му памет. Имал ли е странични заболявания , 55 г си е млад човек още, можеше още да работи за благото на обществото.

1

Христос

преди 3 години

***!Как ще са добри... Ромските пастори проповядват евангелието и евангелските ромски църкви са единственото средство ромите да бъдат социализирани, да се образоват, да се трудят и т.н. Знаеш ли, че в градове като Казанлък и Лом в ромските махали няма престъпност, защото има силни евангелски църкви?