158

Слава Расия

преди 4 години

Само едно ще им кажа на амер.аскери,няма да отлепят от земята,като хамъра който се опита да задмине руската кола,и изпуши.скрито оръжие на Русия

157

дано се вразумят

преди 4 години

Тия са първа жертва на войната ако пламне,няма как да го разберат,понеже им е промито съзнанието

156

Анонимен

преди 4 години

Скоро всички армии на САЩ ще се изтеглят да се бият помеджу си в САЩ.Е,и по света могат да си спретнат гражданска война.И това е виждано по времето на Римската.

155

тя

преди 4 години

Отвартително нагли и прости войници изпратени от глашатаите та света !

154

Шериф Джони

преди 4 години

Свобода за ЕС Вън краварските *** от Европа

153

Martin Bormann

преди 4 години

До Мюнхен ДЕ: Актове на Канцлера? Утре Бундестага може да ги отмени, но няма да го направят не защото ги е страх от военна интервенция а защото са роби на Плана Маршал, демек купени от Янките са Германските Управници а хората им са англо-саксонски овце които блеят невежо, как мислиш Хитлер ги е контролирал толкова лесно?

152

Орговарящ до питащ

преди 4 години

До 168: Избери си местенце в Америка за база. Сега плати на янките 5 милиона долара месечно наем и си отвори Българска Военна База - нямаш никакъв проблем.... хехе :))

151

Munchen_DE

преди 4 години

Заглавието е писано от човек, който явно не е наясно с Актовете на Канцлера и че страната е в окупация за период от 150 години - до 2099 година америакците могат да правят каквото си поискат, стига някакво чудо да не се случи!А на табелата Rammstein защо е само с едно М?

150

Анонимен

преди 4 години

До Обективноелементарни чебурако, я кажи колко територия са заграбили САЩ с тези 700 бази? А сега спомени и Про -->сията, която гледа алчно земите на съседите си, та чак и в БГ. "Българя ще я изкупим цялата", нали така *** ле расти?

149

виновен е Путин

преди 4 години

До ОтговорНяма наяждане от територии!

148

Питащ

преди 4 години

Американските войски в Европа: "Тяхната цел: да защитават и пазят САЩ,".А защо нито една европейска страна няма бази в САЩ, за да защищават и пазят Европа?

147

Анонимен

преди 4 години

ами ако оня льохман горбачов беше подписал договор а не да се даверява на краварите сега и германците щяха да са си отдъхнали от краваристанското робствои нямаше да ги командват като африканци - както командват и нас благодарение на овчедушието българско

146

Анонимен

преди 4 години

До 167Тази мантра се доказа преди 3-4 години, че е лъжа. Други фалшиви новини от натовската централа?

145

Анонимен

преди 4 години

заради голбино на когото му обищаха че ще изтеглят американците ако той изтегли руснаците от германия и без разширяване на нато на изток но честната дума на американците никога не е честнаи нато тръгна на изток- ама до къде ще стигнеполките шлю.ши се натискат за американска войска да ги брани от руснаците ама забравят че една трета от полша е вековна германска земя подарена им от татко сталин- така е

144

Ти да видиш..

преди 4 години

До Дончо Тръмпов 175 А при първокласниците как е ?Хи,хи..!

143

Отговор

преди 4 години

Заради завоевателя Путин.

142

Дончо Тръмпов

преди 4 години

ФАЩ трябва да бъде заличена от лицето на Земята за да има мир!!Това е ясно и на третокласниците!!

141

Анонимен

преди 4 години

Едни му викат демокрация, други окупация, все едно. Положението ще е такова още 25 години. според някакъв таен договор. А златния резерв на Германия е в САЩ и там ще си остане.

140

DO 231

преди 4 години

Правилно си разбрал - Русия Бърше *** на Насраната Германия и ЕС .Русия е в Европа , винаги ще Помага да запазим земята си .Русия отоплява старите хора в ЕС с ресурсите си .Не знам как Американците насадиха толкова Омраза в Европейците към собствения си Дом .

139

Обективно

преди 4 години

Защото САЩ и техния военен съюз НАТО да агресори и окупатори.САЩ имат повече от 700 военни бази извън държавата си, в страни от целия свят.Русия има едва 10 военни бази в чужбина.Ясно се вижда кой е агресор и окупатор и кой справедливо защитава земята си.