62

Пак същия

преди 3 години

Реакторите не ги ли плати Борисов?Проекта не се ли проучи и не се ли доуточни с руснаците и останалите световни компании?!Кат си толкоз умен,защо не попитахте Станишев или Царя или Доган,те защо не започнаха и не направиха проекта,както ГЕРБ направи със Ф16, с магистрала Хемус?!Почнаха с тия проекти,финансираха ги и ги приключиха!Дори друго правителство да дойде,само трябва да проконтролира нещата,а не да си скубе косите и да се чуди от къде да плаща милиарди заради чужди сметки?!

61

ДО 69ТИ

преди 3 години

Ама добре че се е родил Бойко,та да ви е крив за всичко?!Ами той наистина наследи гьол и някакви си реактори напоръчани от червените крадци като че ли са 2 кила домати ,а не неща дето струват милиарди?!Ти какво очакваше? Комунегите напоръчаха яденето и пиенето,посвиха каквото можаха,а Бойко да се тирка да им прави проектите?!Защо твоите любимци не платиха милиардите до край и да бяха направили проекта необратим,че да задължат и Бойко да им го прави,ами се гуцнаха и ха да те видим що за юнак си?!

60

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов дрънкаше за гьол, когато почти цялата инфраструктура бе направена, а на всички снимки се виждаха 6-7 крана! Прави всичко възможно да ликвидира проекта, руснаците ни съдиха и взеха доста пари от народеца, благодарение на Бойко. Завалията ходи в Сочи да се подмаже на Путин, нахвърли се да го целува, но джудистът го отмести елегантно. Резил!А сега заслугата - негова!Аман от калинки!

59

БГ строител

преди 4 години

Ще строим Белене.

58

Шефа

преди 4 години

След толкова мощни на БМБ, хвалбите на счетоводителката назначена от БМБ за ЕНЕРГИЕН министър няма да хванат дикиш!Напразни са усилията госпожо да МУ бършете *** на тоя провален отвсякъде премиер!Я да си ходи!

57

Анонимен

преди 4 години

Обединяването не е постижение а провал.Вместо конкуренция и сваляне на цени, тези са се разбрали да вдигат и да делят резултата.Това му е "постижението" на Борисув.

56

Демократ

преди 4 години

Нещо се обърках, преди време не беше ли именно от това правителство спряно всичко, че и платени големи неустойки на Руската фирма.Сега изведнъж проектът е целесъобразен.Сигурно съм станал шизофреник.

55

Анонимен

преди 4 години

АЕЦ БелеНЕ си остава същата корупционна продънена каца, независимо кой се е хванал на хорото

54

Не на БЕЛЕНЕ

преди 4 години

Народът каза окончателно НЕ на Белене като в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдума ни преди около 4 години и го направи невалиден. Народът каза окончателно НЕ и на Южен поток. Тази теми завинаги са приключила за България. Руските под.логи в България обаче продължават да точат лиги за да крадат и се облизват с надежда... Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток от комунистическите правителства. С част от тези пари агент Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син.

53

бай Миле

преди 4 години

Народът не гласува ли такъв АЕЦ да не се строи???

52

Свищов и Белене

преди 4 години

имат нужда от този проект, иначе са kaputgegangen.

51

Анонимен

преди 4 години

АЕЦ Белене вече е американско-френско-руски проект.Психодесните, русофобите, евроатлантиците ще трябва да млъкнат по нареждане от САЩ.

50

Браво!

преди 4 години

Липса на недостиг е фантастичен израз. Ще го запомня.

49

Анонимен

преди 4 години

40 годишен строеж на АЕЦ може да предизвика здравословен смях

48

Стефан

преди 4 години

Според нея това е ясен знак, че компаниите имат доверие в България. Ама разбира се, как няма да имаш доверие когато в една държава корупцията е от долу до горе по вертикала, и те ЗНАЯТ че Борисов или следващ друг премиер ЩЕ ПОДПИШЕ договор за ДЪРЖАВНИ гаранции при изкупуването на електроенергията, примера с американските Марица 1 и 3 е фрапиращ, но това е едната беда, другата е че ЕК ще ни глоби за липса на КОНКУРЕНЦИЯ, просто това правителство трябва да отиде в небитието.

47

Анонимен

преди 4 години

Благодарение на Путин ще имаме АЕЦ Белене.Теменужка беше против, Герб беше против, психодесните бяха против.

46

Анонимен

преди 4 години

Трите компании строят заедно в Европа, Азия. АЕЦ Белене се строи благодарение на Путин, който осъди България да плати реакторите.АЕЦ Белене беше спряна, не искаха да плащат реакторите на Русия.Путин ги накара да платят реакторите, а те искаха да ги продават на Иран, на Русия.

45

Анонимен

преди 4 години

"Проектът АЕЦ "Белене" имал бъдеще благодарение на БорисовПроектът АЕЦ "Белене" имал бъдеще благодарение на Борисов"ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАКой го спря ПО НАРЕЖДАНЕ!!!

44

Нова АЕЦ не е нужна

преди 4 години

По време на комунизма когато работеха и 6-те реактора на АЕЦ Козлодуй в България постоянно не достигаше тока и постоянно го спираха, сега само с 2 реактора въобще нямаме проблеми с тока и даже изнасяме ток. Нова руска АЕЦ въобще не ни е нужна поради липса на недостиг на ток. Руските под.логи обаче искат нова руска АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ.

43

Анонимен

преди 4 години

Г-н Борисов,нали обявихте "Белене" за гьол? Нали казахте, че там централа няма да има? А сега се хвалите /чрез глашатаи естествено/,че благодарение на Вас има бъдеще. А какво бъдеще? Може би ще зарибявате гьола?Тази централа вече трябваше да работи.