529

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 540. Ти изглежда си един от тези 1 400 000 - те умници комунисти! На кой да вярваме, на теб ли подрастващо малко червено плъхче, с още не поникнали зъбки и вече се опитваш да хапеш, хайде скрийсе в дупката!

528

;-)

преди 3 години

Скрил се в президентските покои,като вирусче във нечии дробове.Кашляш, кихаш, искате се да го изриташ.Аз съм сигурен, че ваксинация ще имаи тя ще бъде догодина.

527

Ани

преди 3 години

Егати лицемерието.Този Радев е един пословичен пример за социалист.Като сдаде поста трябва да се направи паметник на Лицемера с образа на Радев.

526

Смех !

преди 3 години

Този,който прави цирковете в България , Игрите на дронове, този ,който се задъхва от злоба и простотии , той назначил проверка в НСО !!! По-голем цирк нема , другаре ! Ти си началник на НСО , ти ги караш да слухтят и да правят компромати, ти ги обгрижваш и....точно ти назначаваш проверка ???????? ***, кого вземаш за канарчета ? Народът български ???

525

ДО 547

преди 3 години

Относно това дали има ли прости да вярват на премиера, гледай му рейтинга и ще ти стане ясно колко *** народ има.Друг е въпроса,че не всички от тези му вярват, но са или зависими от него или имат келепир докато той е на власт.

524

Затвор за теб

преди 3 години

Мутро хващал си престъпници ами какъв си?

523

Зозо

преди 3 години

Влатко и Мента корумпетата - национални герои на България але але але :)))))))))))))))))))

522

Анонимен

преди 3 години

Дрон-мрон глупости, вие тъ'паци ли сте, драскащи тук ? От къде ще влезе дрон в спалнята да го снима докато спи ? Имате ли хабер какво е дрон или само сте чували за това нещо ? ОВЦЕЕЕЕЕ, липсва ви разум, вървите само след коча, нямате нищо в кратуните си за да можете да помислите !

521

Анонимен

преди 3 години

Как може ли още да има толкова про'сти българи които да вярват на един изключително про'ст човек от Банкя умеещ само да държи "шла'нга" на пожарната ! Та той самият си каза в прав текст - "аз съм ***, но и вие сте прости" - демек тези които му вярват ! Ха ха ха , ***, овце - какъв странен зоопарк е България, какви ли животни ще се появят в бъдеще на тази територия ?

520

Анонимен

преди 3 години

Когато започнат да ти се привиждат дронове на една ръка разстояние,бели мишки и шпиони мисля,че човек има нужда от специализирана помощ

519

Националист

преди 3 години

Уважаеми съграждани, време е да се погрижим за парите си - имаме около 60 милиарда в банките ! Истеричния поход на всякаква сбир.щина от "политици" е устремен към кражбата на парите ни !!! Видяха също и десетки милиарди ,идващи отвън и всички вече са "готови" да управляват !!! Пазете парите си ! С тях живеем , а не по милостта на "политиците" !!!

518

Факт

преди 3 години

Гешев вече показа как трябва да се действа - държи се като истински прокурор, отказа охрана от тази корумпирана и подчинена на рускиа агент Радеф служба НСО . Време е премиерът да отсвири прецедента от всички места в държавата , защото е вреден ! Този прецедент е цирей на челото на България !!!!! Цял народ вижда това ! Време е да се изреже цирея !!!

517

Зозо

преди 3 години

хахахааааа Божков шеф на БСП але, але, але :))))))))))))))))))))))))

516

Честно

преди 3 години

Ах тая Нинова, след като оправила Бацето и дрон му пратила.

515

Лично мнение

преди 3 години

А защо Бойко е сигурен, че е Радев. Хората на Божков не могат ли да му изпратят дрон?

514

Абе

преди 3 години

Не вярвам да е по негова поръчка снимката, но не бих се изненадал, ако наистина е следил Борисов с дрона !

513

Тонката

преди 3 години

"Трябва да си с мозък на ш'импанзе"...за да гласуваш за такива очевадни некадърници като герб:):):)веднъж да се объркаш е простимо, но втри, трети път - дори и шимпанзе би се усетило:):):)

512

Зозо

преди 3 години

"Той доказа , че не може да се вярва на нито една негова дума"А тикварят е най-честният крадец в историята на крадците! Палци горе :)

511

Тонката

преди 3 години

"Следва импийчмънт"Импийчмънт следва само в мокрите сънища на импотентните гербаци:):):)а като се събудят, се оказва, че мокрото не е вода, а лепкав `планктон` от Варна:):):)

510

Лукума

преди 3 години

До GБорисов може да има която си пожелае. Притрябвали са му дърти, изфирясали съдийки, дето мъжете им не ги искат!