144

ДО ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

"Не ми се коментира,защото е излишно......."СПОКО ТОЙ ГОСПОД SI ZNAJ РАБОТАТА не е опрял още до човеци да му даваме акъли....:))))ТОЙ сам ще изчисти вече ХИПЕР мръсните земни Авгиеви обори....АМИН! БЛАСЛОВЕНО ДА Е ИМЕТО МУ!

143

ДО 148

преди 3 години

аКО Е РЕКЪЛ ГОСПОД.....АМИН!!!!

142

Анонимен

преди 3 години

До ПРОСВЕТЕН не си един от тях, ама НЯКОЙ ден ще станеш

141

Анонимен

преди 3 години

той САТАНАта на всички ний взел отдавна душите, ш-ш-ш-шт ама тихо, че ДА НЕ СЕ СЪБУДЯТ БЪЛГАРИТЕ /както казваха наште съседи и православни братя хитри4ките византийци/Който го е Господ събудил, събудил, дошло е време РАЗДЕЛНО, както казваше Васил Михайлов във едноименният филм......Бдете и бъдете нащрек, че време/огън, служба не остана...........:))))))))))

140

Анонимен

преди 3 години

Какво общо имат *** на бойко с НСО? Стана ясно, че някоя пеперудка е снимала срещу подходящо заплащане, сега каскета да следи дали няма да има пребита пеперудка

139

NewOne

преди 3 години

Много наведени социолози на тази територия.Хубаво ли ви е, а дано ви мине.....

138

Анонимен

преди 3 години

До импийчмънтЛЪЖЕЦО ПО ВРЕМЕТО НА ПАТЕРИЦАТА пЛЕВНЕЛИЕВ нсо МИНА НА РЪКОВОДСТВО КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО. РАЗБРА ЛИ *** БАНКЯНСКИ? ТАКА ЧЕ ЗА ИМПИЙЧМЪНТ ПОРАДИ НСО АКО Е НЯКОЙ ТОВА Е ТВОЯ ВИНЕТУ. ЗАЩО ВИ НАЗНАЧАВАТ ТАКИВА НЕГРАМОТНИ ***

137

Румен Грипена

преди 3 години

Е рушко дермо Обаче няма да му мине номераПиздин скоро ще бъде изритан от Кремлин

136

Анонимен

преди 3 години

До до 137С вожда ти никой не може да се справи по законния начин. Знаем в чий джоб са съд и прокуратура. Че с избори няма да стане е ясно, защото изборите се контролират, провеждат, уреждат и манипулират от същите хора, които се оказват спечелилите ги. Някой е подел Винету баш по 90-арски - с предупреждение в мафиотски стил "ние можем да влезем в спалнята ти". Един, два, пет, десет скандала може, но вече са двуцифрено число за последните няколко години. Изглежда кукловодите режат конците.

135

Анонимен

преди 3 години

По-просто и авторитарно управление не сме имали никога досега.Представям си как ни се смеят западните пък и източните партньори.

134

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Поредният виц от поредният човек е,че "прокуратурата" ще си свърши работата!!!!БЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ!!!!Аз не съм един от тях!!!!!Наблюдавайки зависимостите вътре в нея и причинно-следствените връзки и най-вече ФАКТИТЕ,които говорят прекалено много!!!!Видяхме колко много други нейни "начинания" как "приключиха" и до какъв ефект доведоха!!!!!Не ми се коментира,защото е излишно.......

133

Плъшонски

преди 3 години

Някой се опитва да покаже превъзходството си над Бойко, и понеже не става по законния начин, прави го по незаконния. Като не може да измести Бойко чрез избори, чрез по-добра работа, съставя компромати. Един вид, не е важно, че аз не съм добър, важно е, че Бойко е лош. Човек, който има достойнство, не прави компромати. С компромати се занимават плъ ховете.

132

до 137

преди 3 години

Ако труженичките знаят, че никой няма да си съди, а директно ще ги убие, доста ще се замислят преди да снимат каквото и да е. И въпросът не е в това, което показват снимките. Въпросът е, че *** и Пульо могат да влязат в спалнята на премиера и да правят там каквото решат - снимки, убийство, компромати.... Този, който си служи с криминално напрпавени снимки, очевидно иска, но не може да се справи с Бойко по законния начин.

131

Анонимен

преди 3 години

До до 134Вече с чували не се борави. Прокуратурата е новата бухалка. А сега по същество: не е важно кой е снимал, защо е снимал, могъл ли е да снима, трябвало ли е да снима. Всеки човек с интелигентност над средната може да прецени как се държи виновния и как се държи невинния. Никой не повдига въпроса за наличието на милион евро и глок 19 на нощното шкафче на премиера на европейска държава. Всички гледат "сигурността" и колко укоримо било да снимаш вожда в леглото му. Странно, нали?

130

до 134

преди 3 години

Хипотетично, ако труженичка от най-древната професия изнесе снимки откъдето не трябва или помогне да се изнесат снимки откъдето не трябва, ще свърши в найлонов чувал в някой канал. Всички труженички би трябвало да го знаят и да не смеят да се отклоняват от професията си и да се пишат фотографки. Хиепотетично

129

НСО утрепА рибата

преди 3 години

НСО, а може ли да ми уредите да се щракна за спомен с Бойко? Той докато спи, аз да го гушна. О! И искам да му нарисувам мустаци с червило! Румене Радев, колко струва снимката с Бойко в Бойковата спалня? Ще си нося мобилния. НСО, къде ви е офисът, да дойда да се запиша за снимки от спалнята на Бойко? Ако така го пазите, чудя се за какво вземате заплати?

128

Анонимен

преди 3 години

До Радев е лично виновеХипотетично, когато си поръчваш труженичка от най-старата професия, обяснимо е защо не каниш НСО в стаята, в която тази труженичка ще изкара хляба си. Хипотетично, тази труженичка има сериозен интерес от пари. Хипотетично, някои хора напоследък направиха врагове от бившите си приятели, с които преди са въртели бухалки и пищови и са участвали в силови групировки. Хипотетично, такъв нов враг би платил доволна сума на труженичката, за да снима своя клиент. Хипотетично...

127

импийчмънт

преди 3 години

Пронисването в сдпалнята на премиера е причина за импийчмънт на президента. НСО е под командването на Радев. НСО е допуснало някой да влиза в спалнята на премиера и да прави снимки. Което идва да ни каже, че за никаква безопасност на Борисов и дума не става. До изборите президентът трябва да бъде изгонен от поста си за несправяне с работата.

126

Радев е лично винове

преди 3 години

Тия снимки от спалнята на премиера не са станали без участието на НСО. За да проникне някой до тази спалня, трябвало е НСО да е замесено. Или е така, или НСО е спало, докато някой е снимал спалнята. И в двата случая, виновно е НСО. Кой ръководи НСО? Президентът. Кой е виновен за снимките? Президентът. Или той е разпоредил снимките в спалнята, или мърляво си е вършел работата с НСО.

125

Анонимен

преди 3 години

Бойко ще нокаутира Радев за 20 секунди на ринга